3.5 cm jaklı kulaklıgı nokia telefonlarda kullanma ile ilgili bi fikrim var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y10

y10

Üye
    Konu Sahibi
3.5 cm jaklı kulaklıgı nokia telefonlarda kullanma ile ilgili bi fikrim var
bildiginiz gibi nokia telefonlara uyumlu kulaklıkların jakları 2.5 cm eger 3.5 luk takarsak TV Çıkışı olarak görüyo(İphone uyumlu güzel bi kulaklık var elimde verimli kullanamıyorum bu yüzden.). şimdi biz yazılıma atıcagımız bi modla müzik kulaklıgı ve tv çıkışı seçeneklerindeki ayarların yerlerini degiştirirsek iphone uyumlu kulaklıgı telefonda kullanabilirmiyiz.bilen ark.lar konuya katılırsa beyin fırtınası yapmış oluruz.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu kurban? 3.5mm jack kullanıyor s60v5 serisi

azrock

azrock

Üye
bildiginiz gibi nokia telefonlara uyumlu kulaklıkların jakları 2.5 cm eger 3.5 luk takarsak TV Çıkışı olarak görüyo(İphone uyumlu güzel bi kulaklık var elimde verimli kullanamıyorum bu yüzden.). şimdi biz yazılıma atıcagımız bi modla müzik kulaklıgı ve tv çıkışı seçeneklerindeki ayarların yerlerini degiştirirsek iphone uyumlu kulaklıgı telefonda kullanabilirmiyiz.bilen ark.lar konuya katılırsa beyin fırtınası yapmış oluruz.

Yav he he. Aşırı bilmişler ile dolu bu forum.:dry:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:) :)

y10

y10

Üye
    Konu Sahibi
ben bişey biliyorum demedim zaten konuyuda bilmedigim için açtım olmaz deseniz yeterdi .

Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu kurban? 3.5mm jack kullanıyor s60v5 serisi

anla işte diger kulaklıklar bi şekilde farklı.

Metin MF

Metin MF

Üye
Aykut?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...