3.2 inç ve 5pxli badamı 2mpxli 2.8 inç androidmi(wave 723 vs galaxy 5)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
3.2 inç ve 5pxli badamı 2mpxli 2.8 inç androidmi(wave 723 vs galaxy 5)
arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım lütfen başşkasını önermeyin. arasındaki farklar
wave 723:3,2 inç kapasitif 5mpx bada iş.sitemi 400mhz
galaxy 5 :2.8 inç kapasitif 2mpx kamera android 2.2(yükseltilebilir) 600mhz(rootla 732ye yükseltilebilir)

CorbyW

CorbyW

Üye
O resimdeki galaxy 5 değil. Galaxy 5 teefon değil tablet zaten.

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
yanlış biliyorsun bu galaxy 5 senindediğin galaxy s wifi 5.0 tablet bu başka

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Valla bir tarafta güzel resimler çekebileceğin ama malesef üvey evlat muamelesinden ötürü Java oyun/uygulama kullanabileceğin bir telefon var.
Bir tarafta da kötü resimler çekebileceğin ama Dead Space, GTA 3, Street Fighter 4, Pes 2012 vb. gibi sınırsız oyun/uygulama var.
Yani kim ne derse desin doğru olanı diyemez önceliklerini belirlemen lazım.

CorbyW

CorbyW

Üye
Kamerası 2 mpx demişsin ama resimdekisamsung'un 5 mpx. Onu düzelt o zaman. :) O telefona ait değil çünkü.

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
Kamerası 2 mpx demişsin ama resimdekisamsung'un 5 mpx. Onu düzelt o zaman. :) O telefona ait değil çünkü.

üsteki galaxy 5 alttaki wave 723 ters olmuş :))

---------- Eklendi @ 19:11:30 ---------- Yazıldı @ 19:09:52 ----------

Valla bir tarafta güzel resimler çekebileceğin ama malesef üvey evlat muamelesinden ötürü Java oyun/uygulama kullanabileceğin bir telefon var.
Bir tarafta da kötü resimler çekebileceğin ama Dead Space, GTA 3, Street Fighter 4, Pes 2012 vb. gibi sınırsız oyun/uygulama var.
Yani kim ne derse desin doğru olanı diyemez önceliklerini belirlemen lazım.

2. telefon olarak kullanacm benim telefonum s2 normalde

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
hmm madem öyle o zaman istersen Wave 723 al değişiklik olur :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
valla 2. telefon olarak en iyisi nokianın 1100, 3310 gibi modelleri. şarjı banamısın demiyor :D sağlam hemde..

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
haklısın ama şimdi ben bile olsam birinin bir elinde s2 diğer elinde 3310 gördüğümde 1saat gülerim... burda 3310 u asla azımsamıyorum sadece zı t telefonlar

MrExpert

MrExpert

Üye
arkadaşım sıfır wave 723 almıştı ama yazılım olarak berbat ve ağırdı ... Ve ayda bir hard format atıyodu hızlansın diye buyuzdende ben sana android olanı öneririm...

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Samsung alma güzel değil kalitesiz ama ben görünüşünü seviyorum tipi hoşuma gidiyor diyosan al bence.

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar kanaatim galaxy 5 ten yana ilginiz için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt