2Ghz'lik Xperia Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim işlemci black edition soğutucu aldım 4ghz de stabil kullanıyorum

Pcde kullandığın işlemci eski ise ve anakartın kötü ise voltaj vermeden yüksek değerlere ulaşamazsın haliyle voltaj vermen gerekecek buda ısı artışı ve fazladan elektrik harcaması demek. Telefonda voltajsız fazla oc olmasının sebebi mimari farkı.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

PriZm

Üye
bende voltajsız 4.2 ghz de kullanıyorum black edition AMD

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Link verebilir misin bilgisayara indirebileceğim türden? Bulamadım

Bilgi için.

bende voltajsız 4.2 ghz de kullanıyorum black edition AMD

Benim işlemci overclock desteklemeyen anakartta bile 3.7 Ghz'de stabil çalışıyor Sağlam bir fan ve anakart ile 6'yı görürüm herhalde (Konu PC işlemcileri konusuna döndü )

Tepkiler: Uchiha Sasukee
Hee valla öyle oldu.Telefondan PC'ye
Ama overclock her yerde overclock.Bende şimdi 5228'e yapacam.Phoenix Tuning,Nokia VCO(Voltaj Kontrollü Oscillator)araştırdım bir deneyeceğim olursa S60v5'çiler çok şanslı olacak.

PriZm

Üye

Link verebilir misin bilgisayara indirebileceğim türden? Bulamadım

Bilgi için.

Sağlam bir fan ve anakart ile 6'yı görürüm herhalde (Konu PC işlemcileri konusuna döndü )
Fan ile en fazla 4.5 ghz görürsün 5 ghz ye kadar su soğutma,üstlerinde ise sıvı nitrojen soğutma gerekli

cyber

Üye
symbian kolay kolay overclock olmaz direk işlemci yanabilir

doctorrr

Üye
olmaz gençler boşuna kafa yormayın. telinizi hackleyip tema efekti yükleyin türlü türlü benim gibi

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Fan ile en fazla 4.5 ghz görürsün 5 ghz ye kadar su soğutma,üstlerinde ise sıvı nitrojen soğutma gerekli

Gelecek ay bir tane bakır soğutmalı fan alacağım. Tek fanım o olacak Bakalım. Şimdilik birşey yapamam ilerde anakart değiştirdiğimizde sonuçları bende merak ediyor olacağım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence daha çok konunun dışına çıkmayalım silinmesin mesajlar

İşlemciye göre değişir

aynen konu dışına çıkmayalım.

İşlemciden işlemciye değişmez oc yapan kişiye göre değişir p4 ilede i7 ilede çok rahat oc yaparım vede kasa havalandırması gibi pek çok etken var bu konuda neyse dağılmasın konu daha fazla.

Konu dışına daha çıkmayalım.Mesajlarımız silinir.

PriZm

Üye

İşlemciden işlemciye değişmez oc yapan kişiye göre değişir p4 ilede i7 ilede çok rahat oc yaparım vede kasa havalandırması gibi pek çok etken var bu konuda neyse dağılmasın konu daha fazla.

P4 ile o kadar ısınırken yaparsın anlıyorum seni.

- - - Eklendi - - -

Konu dışına daha çıkmayalım.Mesajlarımız silinir.

aynen.

- - - Eklendi - - -

Rambo buradaysan eğer özele gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...