[sıze=3][ı]closed [/ı][/sıze]
NewstYLe.34 Kapalı Hesap Konu Sahibi 290 TL +N73 MUSİC EDİTİON + NOKİA 2GB + 1yıl Garanti [sıze=3][ı]closed [/ı][/sıze]
komalemdar Üye Kardeş işini bozmak gibi olmasın ama ben normal n73 ü 2 hafta önce 145 liraya sattım. --------------- Ekleme --------------- Yani fiyat biraz fazla eğer indirim yaparsan en azından satabilirsin telefonu.
Kardeş işini bozmak gibi olmasın ama ben normal n73 ü 2 hafta önce 145 liraya sattım. --------------- Ekleme --------------- Yani fiyat biraz fazla eğer indirim yaparsan en azından satabilirsin telefonu.
NewstYLe.34 Kapalı Hesap Konu Sahibi anlıyomda kardeşim telefon sıfır gibi çokta temiz..onun için en son 320 ye kadar gideri var..
cekkkaos Üye ben alıyorum ama senin no görmrdim al sana benimki çağrı at arıcam 05344888698 ara oke alıcam kesin --------------- Ekleme --------------- bende istanbuldayım oke aksaray yenikapı
ben alıyorum ama senin no görmrdim al sana benimki çağrı at arıcam 05344888698 ara oke alıcam kesin --------------- Ekleme --------------- bende istanbuldayım oke aksaray yenikapı