29 haziran 3.1 güncellemesinin gelecegi gündü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

julyus45

Üye
    Konu Sahibi
29 haziran 3.1 güncellemesinin gelecegi gündü
acaba nokıa sözünü tutarmı

slant1111

slant1111

Üye
öyle birşey mi dendi? kaynak neresi ?

55lim

Üye
ben duymadım kesin tarih ama haziran son haftası diye konuşuyorlardı burada

hidayet02

hidayet02

Üye
Dilberay'dan 'Gelmezsen Gelme' Şarkısını Güncellemeyle Yanıp Tutuşan Arkadaşlara Armağan Ediyorum:D

- - - Eklendi - - -

Bu Arada Bu Neyin 3.1'i Bizim Sürümler 111.... Diye Başlıyor:s

cyber

cyber

Üye
Dilberay'dan 'Gelmezsen Gelme' Şarkısını Güncellemeyle Yanıp Tutuşan Arkadaşlara Armağan Ediyorum:D

- - - Eklendi - - -

Bu Arada Bu Neyin 3.1'i Bizim Sürümler 111.... Diye Başlıyor:s

güncellemede 3 ün 1 i ni alırız demek istiyo :)

• Beğen
Tepkiler: LORİEN, Esendağlı, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Nokia s^3 Nokias^3.1 mi oluyor? :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
7.aydan itibaren gelecek deniyordu daha 2 gün var.belle 7 şubatta geldi bu da 7 temmuzda gelir diyorum :)

sataer

Üye
kim dedi bunu? Nokia nın böyle bi açıklamasını görmedim.

trontr

Üye
symbian 3 fp1 mi demek istedi acaba. Delinin biri kuyuya taş atar durumu var burda :D aslında güzel isim bulmuş uzun uzun s3 fp 1 yazcağımıza s3.1 yazabiliriz :D

hakan_710

hakan_710

Üye
29 haziran diye bir tarih yoktu nerden uyduruyosunuz böle şeyleri. ayrıca pr3.1 kod adı gibi birşey hatırlarsanız telefonlarımızin ilk yazılımlari pr1.1 pr1.2 falandi. Sonradan anna, belle oldu. Benim ayrıca şöyle bi tahminim var hatırlarsaniz belleyi beklerken 26 kasım diye bir tarih çıkmıştı ortaya ve yazılım bize şubat ta geldi ama sürüm tarihi 26 kasım olarak gözüküyodu. Işte bu haziran sonu temmuz başı gibi tarihlerde öyle bir tarih olabilir. yani aylarca uykusuz bi şekilde belleyi bekleyen biri olarak uzun lafın kısası hiç kendinizi yırtmayın boşuna nokia ne zaman isterse o zaman çıkartır biz de yükler kullanırız :)

PixelWolf

Üye
çatlamayın

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sabah sabah hiç güleceğim yoktu... :oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

julyus45

Üye
    Konu Sahibi
kim dedi bunu? Nokia nın böyle bi açıklamasını görmedim.

3-4 ay önce nokia ayrıca symbian devel.... Yapmıştı bu açıklamayı 1.nesil cihazlara p.r 3.1 2.nesillerede fp1 gelecekti fp1 geldi pr 3.1 29 haziran denmişti

- - - Eklendi - - -

29 haziran diye bir tarih yoktu nerden uyduruyosunuz böle şeyleri. ayrıca pr3.1 kod adı gibi birşey hatırlarsanız telefonlarımızin ilk yazılımlari pr1.1 pr1.2 falandi. Sonradan anna, belle oldu. Benim ayrıca şöyle bi tahminim var hatırlarsaniz belleyi beklerken 26 kasım diye bir tarih çıkmıştı ortaya ve yazılım bize şubat ta geldi ama sürüm tarihi 26 kasım olarak gözüküyodu. Işte bu haziran sonu temmuz başı gibi tarihlerde öyle bir tarih olabilir. yani aylarca uykusuz bi şekilde belleyi bekleyen biri olarak uzun lafın kısası hiç kendinizi yırtmayın boşuna nokia ne zaman isterse o zaman çıkartır biz de yükler kullanırız :)

PR3.1 Update coming to older S^3 (N8/C7/E7 etc ... - My Nokia

sataer

Üye
onu diyen bir çalışan açıklama Nokia yı bağlamaz. Resmi açıklama gelmedi dedim.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
3-4 ay önce nokia ayrıca symbian devel.... Yapmıştı bu açıklamayı 1.nesil cihazlara p.r 3.1 2.nesillerede fp1 gelecekti fp1 geldi pr 3.1 29 haziran denmişti

- - - Eklendi - - -

PR3.1 Update coming to older S^3 (N8/C7/E7 etc ... - My Nokia

Symbian developer mı demek istedin?:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt