29 Ekim 1944

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
29 Ekim 1944
29 Ekim 1944 te National Geographic Dergisinde yayımlananan,
Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında çekilmiş bir fotoğraf ve altında bir
yazı
"Bir asya dili konuşan Bu Türkler kimlerdir? Yüzler ve giyim tarzları
onların Avrupalı olduklarını belirtiyor.
Onların ataları, Selçuk ve Osmanlı Türkleri, Orta Asyadan geldiler.
Solda bir istanbul polisi, sağda bir asker Cumhuriyet Bayramı töreninde
düzeni sağlıyorlar.
Aralarında eski usül baş örtüsü takmış bir hanım, fakat peçeli veya fesli
kimse yok."

moonstar

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
çok güzel

jöly

Üye
güzel

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 &#064; Dec 29 2005, 12&#58;27 PM) [post=240092]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Aralarında eski usül baş örtüsü takmış bir hanım, fakat peçeli veya fesli
kimse yok."
[/b][/quote]

Yoksa onlar Cumhuriyet&#39;i kutlamıyorlar mı?

tofy

Üye
çok güzellll

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Güzel Foto Eline Saglık...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Gerçekten güzel çaldım bile fotoyu

cllgr

cllgr

Üye
eline saglık

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Artık arşivimde..

D3N1Z

D3N1Z

Üye
ellerine sağlık çok güzel

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Osmanlı Devleti Dünyaya Hakim iken Dünyada aç hayvan bile yokmuş onlar için bile bi yardım çadırı kuruluyuyormuş.Ama şimdi binlerce açlıklan ölen İNSAN var

depresif

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Dec 29 2005, 05&#58;50 PM) [post=240398]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Osmanlı Devleti Dünyaya Hakim iken Dünyada aç hayvan bile yokmuş onlar için bile bi yardım çadırı kuruluyuyormuş.Ama şimdi binlerce açlıklan ölen İNSAN var
[/b][/quote]

Madem yüzme bilmiyordun,neden çıktın kiraz ağacı meselesi.Konuyla alaka bulamadım.Murti konu hakkında da eseflerimi ayriyeten bildirecem sana .Abi çarşaflılar cumhuriyet karşıtımı annem çarşaflı da akşam bi sorayım ama önce bi cumhuriyetin ne olduğunu da anlatmam lazım

DefectoR

<div class='quotetop'>(depresif &#064; Dec 29 2005, 06&#58;13 PM) [post=240438]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Dec 29 2005, 05&#58;50 PM) [post=240398]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Madem yüzme bilmiyordun,neden çıktın kiraz ağacı meselesi.Konuyla alaka bulamadım.Murti konu hakkında da eseflerimi ayriyeten bildirecem sana .Abi çarşaflılar cumhuriyet karşıtımı annem çarşaflı da akşam bi sorayım ama önce bi cumhuriyetin ne olduğunu da anlatmam lazım
[/b][/quote]

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
çok güzel bi resim gerçekten ahhh ah yine Uluönder gibi bi kurtarıcıya ihtiyacımız war ama o şansımızı 1938,de kaybettikmi dersiniz ?

taz_crash

taz_crash

Üye
gusel miş...

__Midas__

__Midas__

Üye
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Dec 29 2005, 06&#58;49 PM) [post=240485]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
çok güzel bi resim gerçekten ahhh ah yine Uluönder gibi bi kurtarıcıya ihtiyacımız war ama o şansımızı 1938,de kaybettikmi dersiniz ?
[/b][/quote]
Hayır hocam biz kaybetmedik Ata nın düşüncelerini yaşatmak için varız , O&#39;nun düşünceleri hayatta...
resim gerçekten anlamlı ve artık Arşivde...

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(__Midas__ &#064; Dec 29 2005, 08&#58;28 PM) [post=240602]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Dec 29 2005, 06&#58;49 PM) [post=240485]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
Hayır hocam biz kaybetmedik Ata nın düşüncelerini yaşatmak için varız , O&#39;nun düşünceleri hayatta...
resim gerçekten anlamlı ve artık Arşivde...
[/b][/quote]

böle düşünmemiştim haklısın

Caine

Caine

Üye
foto için tşkler. ellerine sağlık hemşerim

Clausius Clapeyron

Üye
güzel foto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt