Gerçekleştirilen Buluşmalar 28 Şubat Adana Buluşması / Tiyatro Faslı

Ozan

Admin
Oyun 100% olarak kesinleştiginde haber versin Ata , uçak biletini alayım ..

Ben de 1 gün kalır dönerim muhtemelen, kendime veya baskasına yük olmak istemiyorum çünkü amacımız tiyatro ve devamında arkadaslarla hoş bir vakit geçirmek. Tabi HASAN USTA da kebap yemek şart

DiaBLoS

Admin
Ozanım bende Hasan Usta diyorum . Hasan tutturmuş , GOLCUOĞLU diye .. Ne varsa orda ..

ChavRash

Emekli Yönetici

Adına bakma tadına bak sen.

Öğrenciyim emme Kars'ta rezil, Adana'da vezir.. Enver gibi Almancılık yapmanın gereği yok; yemek masaya gelmeden o hesap ödenir, merak etme..

Adana'ya geldiğinde kimseye yük olmadın Ozan. Yani kimse böyle düşünmedi..

DiaBLoS™;1955128' Alıntı:
Ozanım bende Hasan Usta diyorum . Hasan tutturmuş , GOLCUOĞLU diye .. Ne varsa orda ..

Ben Kolcuoğlu'nu bina olarak kışa daha uygun şartları olduğundan söyledim. Hasan Usta'da küçük sandalyeler var kışın sadece, yani yazınki gibi değil. Tabii hava güzel olur da dışarıya masa açarlarsa o ayrı mesele.

Nerde isterseniz orada yeriz, o problem değil. İsterseniz mangalda yakarız Tiyatro binasının önünde..

DiaBLoS

Admin
Uyar Hasan ım . Beni bu kadar güldürdün ya Allah da seni güldürsün ... Mangal he..!

POWER

Üye
Olur aslında. Bence en iyisi kaymakamlık karışısında cimlerde

DiaBLoS

Admin
Ocağı kim yakacak Ercan . ?

ChavRash

Emekli Yönetici
Onu da sen yak Ali, beğenmiyordun Golcuoğlu'nu..

POWER

Üye
Komisyon yok canım :P Ama gidelim diyorum kaymakamlık karşısı püfür püfür

POWER

Üye
Konya Ereğli değilse gelemezsin elbette

DiaBLoS

Admin
Ercan , kaymakamlığın karşısına gidecez he ..

POWER

Üye
Güzel değil mi orası :P Gerçi mangal keyfi nezarette devam edecek ama olsun

nerde yapıyoruz mangalı geleyim bende çaydanlığı piknik tüpünü alıp

DiaBLoS

Admin
Piknik yok .. Buluşma var sadece .

arkadaşlar adananın nersesinde elbette bende gelmek katılmak isterim eğer pazar günü ise yada cumartesi öğleden sonra