27 yılda 1000 erkekle yattı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
27 yılda 1000 erkekle yattı!
İngiltere Brighton'da yaşayan mağaza müdürü Crystal Warren 27 yılda 1000 erkekle birlikte olduğunu açıkladı.

İngiliz Daily Mail Gazetesi'nde yer alan habere göre seks bağımlısı olan 42 yaşındaki Warren günün her anında seks düşünüyor. Bu yüzden öğle arasında bile sokağa çıkıp erkek arıyor. Warren kafelerden ve barlardan bulduğu erkekleri evine götürüyor.

TEDAVİYİ REDDEDİYOR

Bekaretini 15 yaşında kaybettiğini belirten Warren "Sabah, öğlen, akşam başka bir adamla birlikte oluyorum. Seks yapamazsam öğleden sonra işe konsantre olmakta güçlük çekiyorum" diyor. Warren seks bağımlısı olmasından o 5 yaşındayken boşanan anne-babasını sorumlu tutuyor. Kendini kötü hissettiği bir gün 24 saat içinde yedi erkekle yattığını belirten Warren tedavi olmayı reddediyor. Warren "Sanırım erkekler bana 'hayır' demeye başladığında ben de seksi bırakacağım" diyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu konu patlar aga :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
serinaga

serinaga

Üye
Ehhh ne demeli, allah rast getirsin ...

Otroligt

Otroligt

Üye
Türkiye Brighton yolcusu kalmasın :ehe

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
mudurlugu bıraksa daha ıyı para kazanır aslında bu seylen gıderse yas gecmıs

SilentOne

SilentOne

Üye
o buraya gelirse bidaha yapmaz ole şeyleri atıcan kadını 5000bin kişilk meslek lisesine 3 günde 5000 yapar o

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Türkiye'de kolunu bacağını kopatırlar onun :D

__xXx__

__xXx__

Üye
:hmmm allah bildiği gibi yapsın

KayraBey

KayraBey

Üye
Tövbe tövbe...

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
kaşar :ehe

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
nüfus müdürdüğünde çalıştırsınlar bu kadını :) :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tövbe yarab.Bir de erkekler hayır diyince bırakacağım diyor..Hangi erkek hayır der ki bu hiç bırakmayacağım anlamına geliyor :zzz:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

kadının gerçek resmi

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
bir de diğer resimlerini görün .. :)

doctorrr

doctorrr

Üye
la oğlum bu ne ya :D bunu bizim kamyonculara verecen asıl :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
Forumun seviyesi düştü.Ayıp olan bu tür konular şu an had safhada..
Lütfen konu açarken dikkat edelim burda bayanlar var koca koca adamlar var.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece garip ve ilginç diye paylaştım .artı zaten başlığındada belirtilmiş nasıl bir konu diye .siz hala görüp okuyup sonra da konuya yorum yapıyorsanız o sizin sorununuz. Sizi bu konuyu okuyun görün v.s. yapın diyen mi var vede yok şöyle yapın yok böyle yapın demeyin.o kadar konu bölüm varken bu konuyu bulmanız şaşırtıcı hemde başlıkta belli nasıl bir konu olduğu belli olduğu halde. !!!!

codblackops2

codblackops2

Üye
ben sadece garip ve ilginç diye paylaştım .artı zaten başlığındada belirtilmiş nasıl bir konu diye .siz hala görüp okuyup sonra da konuya yorum yapıyorsanız o sizin sorununuz. Sizi bu konuyu okuyun görün v.s. yapın diyen mi var vede yok şöyle yapın yok böyle yapın demeyin.o kadar konu bölüm varken bu konuyu bulmanız şaşırtıcı hemde başlıkta belli nasıl bir konu olduğu belli olduğu halde. !!!!

Forumun özelliğidir bilgi paylaşımında bulunmak.Yeni mesajlar kısmında görüyorum özel bir arama yok.
Neyse konuyu tartışmaya çevirmeyelim.Sadece bu tür şeylerin ayıp olduğunu belirttim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...