27 Maç sonra fb yenildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
‎''Fenerbahçe 17 takımı yener, Fenebahçeli sevinir. Fenerbahçe bir yenilir, 17 takım taraftarı sevinir. ''
Ne güzel bir sözdür bu ...:)

‎28 maçtır yenilmeyen takım‚ bırakın yenilsin 1 maç diyip bu haftayı da böyle geçiştirelim .... :)

arslansem

arslansem

Üye
Her zaman söylemişimdir.Büyük takımlar bir oyuncuya endeksli olamaz.Olursa büyük takım olamaz.Alex olmayınca takım çöktü yenilgi kaçınılmaz oldu.Fenerbahçe ilk gol pozisyonunu 88.dakikada buluyorsa sıkıntı çok büyük demektir.Fenerbahçe geçen senenin 2.yarısında sonuçları iyi diye söylemiyorum gerçekten süper top oynuyordu tebrik ediyorduk ama bu yıl ben pek beğenmiyorum.
Rıdvan Dilmen dün 21 puan bu oyuna çok bile dedi.Ben de böyle düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: ssercan
'Davut

'Davut

Üye
Fenerbahçe 27 Hafta sonra yeniliyor Alex yok diye yenildi Geçen hafta Alexsiz 10 kişi yendi... Felaket seneryoları hemen Hazır Bırakın adamlar Hep mi Galip gelecek ... Çok iyi oynuyoruz hayır bu gerçek... Bizden iyisi var mı şuanda yok buda bir gerçek ...:)

Fenerbahçe Alex le mi Aldı 18 Şampiyonluğu...:) O Gider Başkası gelir Fenerbahçe Yine Şampiyon olur...(.

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Fenerbahçe tam anlamıyla takım Alex'se bu takımın kaptanı,takımını çok iyi yönetiyor.Olmayışı önemli bir eksiklik ama yenilgiyi sadece Alex'e bağlamak yanlış,biz Alex'le oynarken de maç kaybediyorduk.Bakın Mehmet Topuz golü falan yok,asisti de belki yoktur.Ama bu takımın olmassa olmazlarından,sivas maçını ayrırsak 4 büyüklere baktığınızda sahada takım gibi takım olan tek külup Fenerbahçe herkes kimin ne yapacağını 1-2sn öncesinden kestirebiliyor artık,istikrar çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...