26 haziran sınırsız yenilenecek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S-SAKA

S-SAKA

Üye
bende sadece turkcell dıyorum aveadan dort hattım vardı hepsını turkcelle tasıdım her yerde cekıyor avea havalımanı eskı hangarda ofısımızde cekmıyor ıkıncı kattayız yok oyuzden butun hatlarım turkcell sadece ıs hattım kamu oda cekmıyor turkcelle gorusme yapabılıyorum avea kalıteyı cok dusurdu

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün turkcel de kılladı müşteri hizmetleri aranıca hizmet veremiyoz deyip kapanıyor gerçi avea tam bir felaket bu konuda amane yapacaksın ucuz kerata:) 26 haziranı beklioz bakalım...

pampilo

Üye
Avea nın fiyat politikaları çok avantajlı ama çekmiyor ne işe yarar. Ankara çankaya da çekmeyen hattı ne yapayım ben. Yine bizi Turkcell e mahkum ettin avea.

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
tamamen katılıyorum vericinin altında konuşamıyorsunuz starteji sorunu diyelim dört byüklerin önünde yazacak kadar büyük vericinin altında konuşulamayacak kadar kalitesiz...

papi40

papi40

Üye
bi ara 65 gelmişti o ayrı mesele
ilk faturamdı ve abartmıştım epeyce:mahcup:
tamamen kullanıcı hatası diyelim yoksa normalde 23 ödüyorum şu an
ayda toplam 60-70 saat arası konuşurum
100 kontör fiyatı gibi bi parayla bence süper bi tarife inşalah uzzuuunnn bi süre devam eder
hangi tarife bu?:(

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tarife diğer yönlere 600 dü ya artık 1000 dakika olmuş ama number one 35 lik turkcell kamu 66 lık avea sınırsız... değil mi?

--------------- Ekleme ---------------

?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...