Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D
Sponsorlu Bağlantılar
erollcelik
Üye
Yine tarih vermeler başladı.Netekim gerçek tarih nokia tarafından resmi olarak bildirmedi.
arkadaşlar selam dün adana inönü parkının oradaki teknosada belle yüklü c6-01 gördüm gayet hızlıydı hatta yanımda telefon bakan çifte önerdim teknosa görevlisi gibi ben anlattım telefonu telefonu aldılar gayet hızlıydı ve güzeldi.
uruno
Üye
Şuan nokia suite sosyal uygulamsı güncelemesi geldi yüklüyorum ama yüklenemedi hata oluştu diyor bu arada telde sosyal daha önceden yüklü bi kontrol edin bakiyim sizdede çıkacakmı
Şimdi telden kontrol ettim telde de çıktı günceliyorum haberiniz olsun .
Makale_Helvetia
Üye
​belle için o güncelleme bende denedim olmadı
uruno
Üye
Belle için ama bizde görüyoruz
sence bu nedemek
abraham05
Üye
bnde yükleyemedim sosyal'ı hata veriyor.
SilentOne
Üye
uygulama iyide anlık bildirim ve chat olsa daha iyiolucak
A.S.P.A.V.A.
Üye
Nokia suite tuhaflaşmaya başladı. internet yok der durur. sunucuya bağlanamıyor der.
(yazılım güncellemeleri sunucularına erişilemedi) yükleme mi yapılıyor acep
gazi0
Üye
bizim telefonları 1 ghz yükseltsin pil ömrü sorun mu ya 1200mAh den fazla bişi takarız 701 in 1300lüğü mesela azda olsa iyidir yanımda 2 bataryaylada dolaşırım ama 800de olur