26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

qsaw

qsaw

Üye
Yav ayar oldum bende videosunu falan izledim Video da bir tek c6-01 yok.c6-01 e gelmeyecek mi yoksa belle nokia bi yamuk yapmasın ?
Nokia döneklik yapmasıyla meşhur malum.5800 da 1 güncelleme için 1.5 sene bekletti bizi.

----------Eklendi @ 16:32:51 ---------- Yazıldı @ 16:32:20 ----------

buradaki telefonlara geleceğini anlatılmış

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
evet c6-01 e kesin gelecek:oke:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Gelen giden yok şimdilik, bakalım Cuma günü beklenen sürpriz olacak mı.

okitox

okitox

Üye
Gelen giden yok şimdilik, bakalım Cuma günü beklenen sürpriz olacak mı.

bence nokia çalışanları çok gelip gidiyolar ondan geç kalıyor. iş kavramını tamamen yanlış anlamışlar. gecikme de bundan kaynaklanıyor olabilir...

:D

başını bilmem de ''gecikme'' çok ince oldu...

M@cros

M@cros

Üye
Bu 25 Kasımda çıkacak diye internette diğer bazı sitelerde konular var.Bunu yetkiliye soran varmı bi doğruluk payı var mı?

uran22

Üye
bence belle tamamen hayal kırıklığı olacak içimden öyle geliyor sadece görsellik değişiyor android gibi daha güzel uygulamalar vs gelmiyor ! böyle bir şeyler bekliyorsanız çok beklersiniz belle belle:destere:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bize uygulama yetio ama gorsellik kotu bundan bekliyoruz

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bugün 603 ve 700 modellerinde test ettim sonuç harika..bence annadaki ettiğimiz bütün küfürleri yedirtecek bize belle :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gelsede kufuru biraksak ;)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
+1 700'ü kullandım müthiş...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yarın büyük gün gençler :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yarında gelmez emin olun ancak aralık ortalarında gelir

okitox

okitox

Üye
aralık ortalarında da gelmez gençler emin olun mart nisan gibi gelir :D

uran22

Üye
2015 gibi gelir :P

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
belki de hiç gelmez :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Post kasmak için saçma saçma espriler yapmayın.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Post kasmak için saçma saçma espriler yapmayın.
afedersin post kasmak mesaj sayısını arttırmak demek mi..eğer öyleyse kime ne faydası var ki bunun boşa mesaj yazsın..gerçekten anlamadığımdan soruyorum..

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Konu kirleniyor dostum yoksa rütbe için söylemiyorum...

• Beğen
Tepkiler: aldemirfatih
forbidden5

forbidden5

Üye
geçen gün lg de wp kullandım mango bile değildi ve çok hoşuma gitti belle de güzel ama yanından geçemez yani storda saçma uygulama yok denicek kadaar az fazlasıyla stabil kendine has bi duruşu var belleden sonra ya ios yada wp alıcam bence nokia da symbian ı önemsemez fazla artık biran önce belle gelsinde teli değiştiemeden biraz kullana bilsem bi sonraki telim büyük ihtimal lumia olucak =)

Üst Alt