okitox
Üye
Ben artık güncellemeleri kontrol etmiyorum o derece koptumsıktı artık bekleme koyver gitsin gelince görcez
ama bu Cuma inş. Gelir. 18-25 kasım teoriler arasındaydı bakalım 25'inde ne olcak
![]()
25inde küfürlü kıyamet kopacak

Ben artık güncellemeleri kontrol etmiyorum o derece koptumsıktı artık bekleme koyver gitsin gelince görcez
ama bu Cuma inş. Gelir. 18-25 kasım teoriler arasındaydı bakalım 25'inde ne olcak
![]()

az dışarı çıkın hava alın kafanızı dağıtın belle belle nereye kadarhaklı.ama düşünmeden olmuyo.yarın coğrafya sınavım var ama burdayımbelleyi beklemekten vazgeçin be artıkaz dışarı çıkın hava alın kafanızı dağıtın belle belle nereye kadar
diyelimki belle geldi ne olucak 1 hafta bilemedin 2 hafta oyalancanız belleyle sonra başka işletim sistemi arıcanız :I
şaka bi yana beklerken kafayı yemek yerine başka şeylerle ilgilenmeye bakın zaten belle çıkınca emin olun haberiniz olur...

haklı.ama düşünmeden olmuyo.yarın coğrafya sınavım var ama burdayım![]()

beyler bugün şişli cevahir teknosa da samsung galaxy s2 yi inceledim..bize carla donna falan gelse de s2nin tırnağı olamaz nokialar..adamlar aşmış olayı..menü geçişi resim kalitesi vs tekleme kasma hiçbirşey yok..2000tlye alınacak en iyi cihaz..fiyatı da 1800 lira..her yönden daha üstün.sonra alt katta nokia shopa uğradım.belle incelemek için.nokia 603 701 yeni gelmiş ama demoluk cihaz koymamışlar haftaya inceleyebilirsiniz dedi..eyvallah dedim çıktım..yani bundan sonra kesinlikle android denemeyi düşünüyorum..