26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

okitox

okitox

Üye
Ben artık güncellemeleri kontrol etmiyorum o derece koptum :D sıktı artık bekleme koyver gitsin gelince görcez :) ama bu Cuma inş. Gelir. 18-25 kasım teoriler arasındaydı bakalım 25'inde ne olcak :)

25inde küfürlü kıyamet kopacak :D:D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu hafta da olmazsa zaten aralığı pas geçeriz dedikleri gibi 2012 ilk çeyrekten itibaren bekleriz

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
O kadar bekletme gibi bir lüksü yok nokianın bu ay çıkar...

diaablo

diaablo

Üye
ya benim anlamadığım nokia insanların damarını çatlatmaktan neden zevk alıyor.Çıksın desinki kardeşim şu güne çıkacak bizde tamam deyim bekleyelim yada beklemeyelim.sıktı artık

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
harbi steve amcadan hiçbirşey öğrenememişler elop ve çetesi..adamlar verdikleri tarihte çıkartıyorlardı güncelleme paketlerini..bizimkiler ne zaman olursa allah kerim modundalar

man20

man20

Üye
off yeteeeerr!!! şu lanet olası güncelleme çıkmıyor bileklerimi kescem artık...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu sene cikar ins

M@cros

M@cros

Üye
Ben inanmıyorum bu hafta çıkacağına bi çok gün denildi 26 Ekim 18 Kasım.Bence Aralığın15 inden sonra anca çıkar.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu cuma olmazsa aralik 2. Hafta cikar

M@cros

M@cros

Üye
Bu hafta çıksa bile Türkiye'ye hemen gelir mi?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gelmesse gelmesin euroyu flaslarim hemen

mesut1979

Üye
slm,arkadaslar ortadaki dolasan tarihlere hicbir zaman inanmayin asli astari yok bunlarin,siz hic bir zaman gördünuz mü ortada dolasan tarihlerde güncellemenin ciktigini ben hic görmedim 6 yildan beri.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belli olmaz nokia dara SIKISTI !!!

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Emre yinemi başladın... İstersen benim yarbay hesabı vereyim :D Şaka yaptım :D
Gelsede yüklesek artık...

Re13eL

Re13eL

Üye
belleyi beklemekten vazgeçin be artık :) az dışarı çıkın hava alın kafanızı dağıtın belle belle nereye kadar
diyelimki belle geldi ne olucak 1 hafta bilemedin 2 hafta oyalancanız belleyle sonra başka işletim sistemi arıcanız :I
şaka bi yana beklerken kafayı yemek yerine başka şeylerle ilgilenmeye bakın zaten belle çıkınca emin olun haberiniz olur...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
belleyi beklemekten vazgeçin be artık :) az dışarı çıkın hava alın kafanızı dağıtın belle belle nereye kadar
diyelimki belle geldi ne olucak 1 hafta bilemedin 2 hafta oyalancanız belleyle sonra başka işletim sistemi arıcanız :I
şaka bi yana beklerken kafayı yemek yerine başka şeylerle ilgilenmeye bakın zaten belle çıkınca emin olun haberiniz olur...
haklı.ama düşünmeden olmuyo.yarın coğrafya sınavım var ama burdayım:D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
O kadarda değil ben günde 1 saat girerim ondada buraya bakarım... Gelmesse ölecek değilim zaten xperia neo almayı düşünüyorum...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bence fazla takmayın bu belleyi :D

Tracy35

Tracy35

Üye
beyler bugün şişli cevahir teknosa da samsung galaxy s2 yi inceledim..bize carla donna falan gelse de s2nin tırnağı olamaz nokialar..adamlar aşmış olayı..menü geçişi resim kalitesi vs tekleme kasma hiçbirşey yok..2000tlye alınacak en iyi cihaz..fiyatı da 1800 lira..her yönden daha üstün.sonra alt katta nokia shopa uğradım.belle incelemek için.nokia 603 701 yeni gelmiş ama demoluk cihaz koymamışlar haftaya inceleyebilirsiniz dedi..eyvallah dedim çıktım..yani bundan sonra kesinlikle android denemeyi düşünüyorum..

ben o paraya 2 tane sıfır N8 alırım :=) o benim duşunçem
ben samsung s2 alçaktım haketen Güzel telefon ama Gittim n8 aldım

BELLE BEKLE BELLE BEKLE BEN GELÇEM SENDEN ÖNÇE ELLE

Üst Alt