26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
Annayada toru olunca anca glir demiştiniz bakın geldi bellede gelecek inşallah amakaç ay içerisinde gelir onu Allah bilir :D

AHMED...

AHMED...

Üye
:-) herkeste farklı teori var hacılar nası olacak bu iş

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
teoriler ile sıkıntımızı atıyoruz bir nevi voltranı oluşturup gelmesini bekliyoruz bellenin :)

uran22

Üye
gidip nokiayı basalım belleyi alalım 1 hafta süre veriyorum nokia ya çıktı yada çıkartmaya geliyoruz :D

qsaw

qsaw

Üye
gidip nokiayı basalım belleyi alalım 1 hafta süre veriyorum nokia ya çıktı yada çıkartmaya geliyoruz :D
:dayak: :destere: :pokey: :bottom: :gun1: :duello: :box:catcat: :sopa::seytan6:

----------Eklendi @ 15:50:02 ---------- Yazıldı @ 15:45:47 ----------

Nokia Bİzi Görür :oha:

Nokia Korkar :korktum:

Nokia Kaçar :kac:

Belleyi Alan Bİz :disko: :dance:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, uran22 ve emr353
SilentOne

SilentOne

Üye
2 milyon maxi cepli bassak kesin kapatır türkiyeyi :D

qsaw

qsaw

Üye
wwhooo :dance::dance::dance::dance::dance::dance::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::duello::duello::duello::duello::duello: :disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko:
al sana 2 milyon maxicepli :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
konunun şeyi çıktı :)

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'yı basıp belleyi alıyoruz : Canla başla : :duello::destere::dover:

Belleyi aldıkdan sonra : :bira::bira::cigara::cigara::bira2::bira2:

İstanbullular : :disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko: Sevinecek Sabahlara kadar içilecek

Ankaralılar : :alkis:alkis:alkis:smdance::smdance: Sevinecek Çoşacak

Ve Doğu bölgesi : :halay1::halay2::halay2::halay2::halay2::halay3::halay3::halay3::halay3: Sevinecek Halay çekecekler 40 gün 40 gece sürecek

Ve Tüm Türkiye : :dance::dance::dance::dance::disko::disko::disko::disko::disko: 1 gönül olucaz.

Ve sonra belleden heves kaçacak : ::kac::kac::kac::kac::kac::kac::kac: Herkes kaçacak

Belleden heves kaçınca Yeni telefon almaya gidicez :scooter::scooter::scooter: n9 - 701 - lumia 800 almaya hadi !!

emr353

emr353

Üye
Belle ile ilgili bi haber yokki olsa konuşcaz. :) Hep aynı şeyler var nette :)
Maksadımızın dışına çıkmadık. konu hala BELLE :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

İstanbullular : :disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko: Sevinecek Sabahlara kadar içilecek

Ve Doğu bölgesi : :halay1::halay2::halay2::halay2::halay2::halay3::halay3::halay3::halay3: Sevinecek Halay çekecekler 40 gün 40 gece sürecek

Ve Tüm Türkiye : :dance::dance::dance::dance::disko::disko::disko::disko::disko: 1 gönül olucaz.

Ve sonra belleden heves kaçacak : ::kac::kac::kac::kac::kac::kac::kac: Herkes kaçacak

Belleden heves kaçınca Yeni telefon almaya gidicez :scooter::scooter::scooter: n9 - 701 - lumia 800 almaya hadi !!

44 sayfalık konunun özeti olmuş :)

qsaw

qsaw

Üye

:oke:

SuaT6027

SuaT6027

Üye
moderatör arkadaşlar bu konunun cılkı çıkmamış mı ya?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Suyu çıktı harbiden konunun ama muhabbet güzel burada :D

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
slm,evet sana diyorum arkadas suanki ve sonraki durumumuzu ifade etmissin tam olmus.

Geniş Çaplı yapıcaktım ama bu seferde uyarı almayayım diye :D herneyse bir dahaki sefere ayrıntılı yaparım :oke:

uran22

Üye
ele başı benim :D

Üst Alt