26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

mesut1979

Üye
slm,benim simdiki yazacaklarim nokia icin eger bu yil sonuna kadar belleyi cikardi cikardi yoksa seneye kendime androidli bir telefona bakacam suan bile samsung galaxy i9003 1.4 ghz ve 512 mb süperameled 4" ekran telefonlari 250 euro hemde yeni bu telefonu almayi düsünüyorum,bir nevi ilerimize bakacak olursak symbian kullanicisi olarak zaten bir gelecegi yok günler ve aylar gectikce uygulamalar ve programlar dahada azaliyor cikan uygulamalarda pek fazla kaliteli olmuyor onun icin bu sene belle geldi geldi gelmedi güle güle symbian

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Aynen kardeşim gelmesse androide geçicem

mesut1979

Üye
bu belle güncellemesini nokia taaa bu sene mart/nisan aylarinda yapacakti ki rakip sistemlerle biraz ayak uydurmasi icin , 3 sene evvel cikan 5800 s60 v5 ile symbian 3 arasinda pek fazla bi fark göremiyorum ekrandaki cift dokunma durumu kaldirimis ve 1-2 degisiklik onun disinda görüntü ve kullanim ayni nokiaya soracak olursan symbian 3 ayri bir sistem der alakasi yok ,telefonu alali tam bugün 1sene oldu hicbir degisiklik ve ilerleme yok ve bellenin gelecegi tarihde daha belirsiz artik aralik mi olur seneye mart mi olur allah bilir.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yılbaşında en geç çıkmazsa android alcam

emr353

emr353

Üye
aynen bende söylediklerinize katılıyorum ama benim androide geçme imkanım yok :(
imkanım olsada geçmem gibime geliyor. Bütün arkadaşlarımda çevremde herkesin elinde androit tel. Var androit görmekten ben sıkıldım artık :) bi ayrıcalığımız olsun bunun olabilmesi içinse bekliyecem belleyi.
Belle = Androit bu benim görüşüm...

AHMED...

AHMED...

Üye
yılan hikayesi gibi oldu valla

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bellenin değerini düşürmeyin android ile aynı kefeye koyup :) bence soyle olmalı..belle her akıllı telefonun rüyası :)

emr353

emr353

Üye
Aynen belleyi karşılaştırmam biraz hata oldu :) Belle gelsinde androitin havası sönsün biraz. :D

cyber

cyber

Üye
bende n9 u bekliyorum

emr353

emr353

Üye
ben bi yerden duydum n9 çıktıktan 3 hafta sonra belle çıkacakmış diye. Ne kadar doğrudur bilemem. ama inş. Doğru değildir :)

qsaw

qsaw

Üye
belle gelsin hasret bitsin

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle çıkasıya kadar biz torunlarımıza bakacaz herhalde :D

valent

valent

Üye
Amanin belle belle gel bizi biraz yelle :d::naughty:

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T

uran22

Üye
belle ya gelirsin yada biz seni gelip alırız belle belle

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Annayı nası kaçırdıysak belleyide öyle kaçıracaz nokia 2 kızın gitti kusura bakma :D

qsaw

qsaw

Üye
emre senin teorü ne oldu 18 i felan ?

valent

valent

Üye
Teoriler patladı elde :d:

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :cigara:

qsaw

qsaw

Üye
emre kaçtı

----------Eklendi @ 14:19:48 ---------- Yazıldı @ 14:18:13 ----------

Görünce Yorumları :lamer:

emr353

emr353

Üye
25.11.2011 bu ay içerisinde tek umudum kaldı. 25 inde geldi geldi, gelmedi 2012 ye uzar bu bellenin çıkması :(
Teori değildir benim görüşümdür :naughty:

Üst Alt