26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

valent

valent

Üye
Acele etmeyin adamlar henüz duyurmadılar bile

altannemre

Üye
anna yı bekledik çok belle daha yeni onun için ben anna ile idare ederim biraz şükretmeyi öğrenelim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Annanın nesine şükretcez nokia bizim telefon almamıza şükretsin asıl

nameste108

Üye
arkadaşlar meksikaya belle çıkışı ile avrupaya belle çıkışı arasında bariz bir fark olacağını sanmıyorum, meksikaya 2012 q1 de çıkacak belle, bize de ocak şubat gibi gelir, boşuna beklemeyin, hele hafta içi hiç beklemeyin cuma günleri öğle vaktine kadar çıktı çıktı çıkmadı o hafta belle yok, salı çarşambada beklemeyin, çoğu güncelleme cuma öğleden önce naviye düşmeye başlıyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sen bize meksika avrupa fark olmaz diyorsun söyle o zaman niye anna amerika kıtasına 2 ay sonra çıktı bi açıklada öğrenelim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
şuan anna ile de mutluyum :) telefonumu seviyorum haa tabi belle gelirse daha iyi olur :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle gelince telefon komple değişcek

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kuzey amerika ve güney amerikanın şebeke standartları bizden farklı olduğu için güncellemeleri ona göre ayarlıyorlar ve avrupadan daha geç alıyorlar bize daha önce gelecek her türlü.kalıbımı basarım :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet ghettocowboy haklısın onların hatları dandik bizim hatlar çabuk kabul ediyo güncellemeyi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dandiklikten ziyade bizde 900-1800 mhz var operatörlerde..onlarda birde 1900 diye bir dalga var tek baz ile kilometrelerce yayın yapıyorlar.bu da yazılım uzmanlarının canını sıkıyor ekstra ayar çekme vs :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Olabilir sen bilgilisin baya :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
merak diyelim daha çok :) radyo frekanslarına ilgim var baya =)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Benim hiç yok benim ilgim genellikle telefon televizyon yeni modelleri özellikleri falan

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:naughty:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bak mesela sizin oralar da tam benim sevdiğim hava sahası..antalya da şehir dışına doğru geceleri az kıbrıs ve israil radyosu yakalamadım arabada :) ayrı bir zevk bu :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gel antalyaya bugün yine trafik berbattı 40 dakkada doğu garajından melteme dönemedim

Üst Alt