26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

valent

valent

Üye

Aslında N8 düşünüyorum ama bu man20 gibiler burada olcaksa 3310 alırım daha iyi
Kızın ne yaptığı var şimdi sana hem 3310 da fena sayılmaz belleyide atarsın içine üsten bar indirme falan fena olur :kop:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ağzımdan 3Gs lafı çıktı saldırıya uğradık :aman2:

man20

man20

Üye

Bunu anlayacağını sanmıyordum :alkis
sadece sabrediyorum tartışma çıkmasın die! tatlım, bide konuyu dağıtan sensin durduk yere iphone dan bahsediosun ve daha bunu bile kavrayamadıysan sana dicek bişeyim yok

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
sadece sabrediyorum tartışma çıkmasın die! tatlım, bide konuyu dağıtan sensin durduk yere iphone dan bahsediosun ve daha bunu bile kavrayamadıysan sana dicek bişeyim yok

Bu konu çoktan dağıldı hey allahım ya . :ah

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Arkadaşım yorumlara bakınca biraz ciddiye almışsın gibi olayı.

valent

valent

Üye
:oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben sadece konunun kapatılmaması için uğraşıom. kimse beni anlamıo :(

Yok seni de gayet iyi anlıyorum fakat bu Belle herkesi krize soktu burda biraz dağıtmak bizi biraz rahatlatıyor. Paşamız iyidir latife yapmış işin özeti.

valent

valent

Üye
Konu evlere şenlik zaten uzatsam burdan finlandiyaya yol olur :oke:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
@emre-07

Alacaksan yeni piyasa cihazlara göz at.Adlarını vermiyorum üstüme saldırırlar :naughty:

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
3Gs'e yeni nesil oyunların üretimi durdu beyler.GTA 3 3gs'e çıkmadı ve bunun gibi yeni nesil oyunları 3gs desteklemeyecek.600 mhz işlemci 256 mb ramden ne bekliyorsunuz?

man20

man20

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4261595]@emre-07

Alacaksan yeni piyasa cihazlara göz at.Adlarını vermiyorum üstüme saldırırlar :naughty:
[/QUOTE]
hahaha :D:D

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
3Gs'e yeni nesil oyunların üretimi durdu beyler.GTA 3 3gs'e çıkmadı ve bunun gibi yeni nesil oyunları 3gs desteklemeyecek.600 mhz işlemci 256 mb ramden ne bekliyorsunuz?

GTA 3ü ben paşa paşa oynuyorum sıfır takılma kasma vb. :)

Temple Run,Infınıty blade 2,NFS Shift,Asphalt 6,Modern Combat 3 hepsini oynuyorum.Appstore her cihaza ayrı çıkmıyor.

3GS var bende daha mı iyi bileceksin?

İş Mhzde Ramda değil.İŞ iOS 5'te ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Üst Alt