valent
Üye
Kutlarım yıllardır ben o yoruma gelemedim ;-)2000. yorumum
Pardon bana mı? saçmalama diye hitap ettin sen yoksa yanlış mı görüyorum
Saçmalama.Arkadaş yazmış hala hepsine diyon.3310'adamı gelir efenim.
Pardon bana mı? saçmalama diye hitap ettin sen yoksa yanlış mı görüyorum
Tüm S^3 lere anlamında dediğin belli ama arkadaş biraz espriye vurmuş gül geç tartışmayın .
oha.N8 alacağım dedim aldım demedim2000. yorumum
5800 da 6600 gibi efsane olma yolunda ilerliyor.Kardeşimde 5800 var belle cfw yükledim on numara stabil çalışıyor işin gerçeği çakma ama yapan arkadaş sağlam yapmış c6-01 kullananlar bile anna kullanmaya devamken adam 5800 çakmada olsa belle kullanıyor
Evet çok haklısın 2008 yılının telefonu ama ben sesine hastayım çok kaliteli ve berrak çalıyor5800 da 6600 gibi efsane olma yolunda ilerliyor.
volkancığım sen öle diosun da 1. si 2 hafta kaldı bellenin gelmesine 2. si flash atma,hackleme vs. bunları herkes bilmio ve haliylede korkuolar. açıkçası bende bilmiorum flash atmayı filan öğrenirim rahatlıkla istesem ama ben sürekli flash atmanin ve yazılım yüklemenin telefonu yıprattığını ve yavaşlattığını düşünüyorum.Fazla birşey kalmadı gerçi kurtuluş ustanın son yaptığı cfw sini kullanıyorum süper çokta stabil yani yüklemeyen arkadaşlar varsa çekinmeden yüklesinler.
kesinlikle telefona bir zararı yok zaten phonix yoluyla flash atıyoruz phonix de nokıa nın kendi yazdığı bir program böyle birşeyin olmasına müsade etmezler.Şu yönden haklısın çoğu kişi bilmiyor ve tedirgin oluyor bende sabredemeyenler için söyledim sabırlı insanların atmasına gerek yok zaten.volkancığım sen öle diosun da 1. si 2 hafta kaldı bellenin gelmesine 2. si flash atma,hackleme vs. bunları herkes bilmio ve haliylede korkuolar. açıkçası bende bilmiorum flash atmayı filan öğrenirim rahatlıkla istesem ama ben sürekli flash atmanin ve yazılım yüklemenin telefonu yıprattığını ve yavaşlattığını düşünüyorum.
kesinlikle telefona bir zararı yok zaten phonix yoluyla flash atıyoruz phonix de nokıa nın kendi yazdığı bir program böyle birşeyin olmasına müsade etmezler.Şu yönden haklısın çoğu kişi bilmiyor ve tedirgin oluyor bende sabredemeyenler için söyledim sabırlı insanların atmasına gerek yok zaten.
Maşallah.
BUDA ANDRO-İT LERE KAPAK OLSUN ADAM N8'İ USB OTG DEN ŞARJI HER ZAMANKİ GİBİ BİTMİŞ SÖZDE ÜST MODEL ANDROİD BİR TELE BAĞLAMIŞ ANDRO İT'İ ŞARJ EDİYOR
RESİMDEKİ YAZININ TERCÜMESİ ;ÖLMÜŞ ANDROİT E USB OTG BAĞLATISI İLE N8 İMLE HAYAT VERİRKEN.
C7'ye benziyor androidli tel.
BUDA ANDRO-İT LERE KAPAK OLSUN ADAM N8'İ USB OTG DEN ŞARJI HER ZAMANKİ GİBİ BİTMİŞ SÖZDE ÜST MODEL ANDROİD BİR TELE BAĞLAMIŞ ANDRO İT'İ ŞARJ EDİYOR
RESİMDEKİ YAZININ TERCÜMESİ ;ÖLMÜŞ ANDROİT E USB OTG BAĞLATISI İLE N8 İMLE HAYAT VERİRKEN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?