26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

uruno

Üye
5800 da 6600 gibi efsane olma yolunda ilerliyor.

valent

Üye
Fazla birşey kalmadı gerçi kurtuluş ustanın son yaptığı cfw sini kullanıyorum süper çokta stabil yani yüklemeyen arkadaşlar varsa çekinmeden yüklesinler.

----------Eklendi @ 17:20:11 ---------- Yazıldı @ 17:17:26 ----------

5800 da 6600 gibi efsane olma yolunda ilerliyor.
Evet çok haklısın 2008 yılının telefonu ama ben sesine hastayım çok kaliteli ve berrak çalıyor

man20

Üye
Fazla birşey kalmadı gerçi kurtuluş ustanın son yaptığı cfw sini kullanıyorum süper çokta stabil yani yüklemeyen arkadaşlar varsa çekinmeden yüklesinler.
volkancığım sen öle diosun da 1. si 2 hafta kaldı bellenin gelmesine 2. si flash atma,hackleme vs. bunları herkes bilmio ve haliylede korkuolar. açıkçası bende bilmiorum flash atmayı filan öğrenirim rahatlıkla istesem ama ben sürekli flash atmanin ve yazılım yüklemenin telefonu yıprattığını ve yavaşlattığını düşünüyorum.

valent

Üye
kesinlikle telefona bir zararı yok zaten phonix yoluyla flash atıyoruz phonix de nokıa nın kendi yazdığı bir program böyle birşeyin olmasına müsade etmezler.Şu yönden haklısın çoğu kişi bilmiyor ve tedirgin oluyor bende sabredemeyenler için söyledim sabırlı insanların atmasına gerek yok zaten.

man20

Üye

uruno

Üye

BUDA ANDRO-İT LERE KAPAK OLSUN ADAM N8'İ USB OTG DEN ŞARJI HER ZAMANKİ GİBİ BİTMİŞ SÖZDE ÜST MODEL ANDROİD BİR TELE BAĞLAMIŞ ANDRO İT'İ ŞARJ EDİYOR

RESİMDEKİ YAZININ TERCÜMESİ ;ÖLMÜŞ ANDROİT E USB OTG BAĞLATISI İLE N8 İMLE HAYAT VERİRKEN.

Tepkiler: ozzytaste
Maşallah.

^BaRoN^

Üye
C7'ye benziyor androidli tel.

valent

Üye
N8 sınırlarını zorlayan tek tel benim gözümde

valent

Üye
Senin bakış açınıda beğendim doğrusu

ozgurde

Üye
bu konu kapatılmalı belle ile ilgisi yok çöp olmuş..

valent

Üye
Belleyi konuştuğumuz tek konu gerçi bazen amacını aşıyorda değil