S.E.C.R.E.T
Üye
C6 ' ya gelmeyecek C6-01 ' e gelecek 1!!birnasil yanic7 ye belle gelicek c6 ya gelmeyecek??
Saçmalama.Arkadaş yazmış hala hepsine diyon.3310'adamı gelir efenim.Gelicik gelicik hepüsüne gelicik
Saçmalama.Arkadaş yazmış hala hepsine diyon.3310'adamı gelir efenim.
Onu geçtim 5800 ' a Donna geliyormuşonu nediyon 5210 s^3 geliyormuş
Sen niye birinin avatarını çaldın?Kardeşimde 5800 var belle cfw yükledim on numara stabil çalışıyor işin gerçeği çakma ama yapan arkadaş sağlam yapmış c6-01 kullananlar bile anna kullanmaya devamken adam 5800 çakmada olsa belle kullanıyor
Kardeşimde 5800 var belle cfw yükledim on numara stabil çalışıyor işin gerçeği çakma ama yapan arkadaş sağlam yapmış c6-01 kullananlar bile anna kullanmaya devamken adam 5800 çakmada olsa belle kullanıyor
Sen niye birinin avatarını çaldın?
Senin neyine özenecek N8 ' inde aylardır Belle kullanıyor zaten asıl sizler onlara özeniyorsunuz ve bize .
Evet şimdilik görsellikle takılın gerçeği gelince nasıl olsa yine bize özenirsiniz.
Evet bebeğim hasta oldumvalent in avatarını çok mu beğendin de konuyu avatara çevirdin?
Evet bebeğim hasta oldum
Orjinal kadar değil orası kesin ama orjinala yakın yapılmış anna kullanmaktan çok daha iyidir bence
Haklısın şimdi yoktan yere tartışma çıkmasın
Usta tamam adam kıskanç belli sen birşey demeden özenmek falan dedi amacı ne belli uğraşmaya değmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?