valent
Üye
Bencede en iyisini yaparsın N8 daha mantıklı 3gs alınmaz artık 4 veya 4s olsa eyvallah.Bu arada avatar yarışmasına katıldım
İphone'dan sıkılmam ama N8 alırım aynı fiyata daha iyi.Avatarına ölem![]()

Bencede en iyisini yaparsın N8 daha mantıklı 3gs alınmaz artık 4 veya 4s olsa eyvallah.Bu arada avatar yarışmasına katıldım
İphone'dan sıkılmam ama N8 alırım aynı fiyata daha iyi.Avatarına ölem![]()

Hem n8'in fiyatıda 600-700 civarı ikinci el şöyle temiz bulsam siyah veya beyaz alırım hemen.Kesin sen kazanırsınBencede en iyisini yaparsın N8 daha mantıklı 3gs alınmaz artık 4 veya 4s olsa eyvallah.Bu arada avatar yarışmasına katıldım![]()

Tamam üzerinede 150 katarsın Temiz bir N8 alırsın babalar vesteline geçersin
Hem n8'in fiyatıda 600-700 civarı ikinci el şöyle temiz bulsam siyah veya beyaz alırım hemen.Kesin sen kazanırsın
----------Eklendi @ 21:23:41 ---------- Yazıldı @ 21:23:04 ----------
Aha beyler adam 440 liraya almak istedi valla
usta 440 bırak kapıda odemelı gonder alalım sanada yarasın banada

Tamam üzerinede 150 katarsın Temiz bir N8 alırsın babalar vesteline geçersin![]()
Çok iyi moral veriyorsun hocam,150 TL'da versen süper olur 
Çok iyi moral veriyorsun hocam,150 TL'da versen süper olur
![]()

Al:150 TL.Oldu mu![]()

Hey allahımAl:150 TL.Oldu mu![]()

Sen bayağı biliyorsun bu işleriİbrahim Paşa Makbul iken Maktul olacak ama o dizi pek doğru değil,gerçek tarih kitaplarından araştırmanızı rica ediyorum.Dini yönden gevşeme ve kendini sultan gibi görme,Pargalı'nın sonunu getirecek...(Konuyla alakası yok ama imzayı görünce yazayım dedim)

Evet maktul olcak ama makbul yazayım dedim düzelteceğim o zaman . Diziden baksam tek hepsi yanlış zaten . Ama İbrahim paşanın o dönemler osmanlıda çok yararı oldu fakat hırslarına kapılıp boğduruldu Hürrem Sultan'ında etkisi var zaten .İbrahim Paşa Makbul iken Maktul olacak ama o dizi pek doğru değil,gerçek tarih kitaplarından araştırmanızı rica ediyorum.Dini yönden gevşeme ve kendini sultan gibi görme,Pargalı'nın sonunu getirecek...(Konuyla alakası yok ama imzayı görünce yazayım dedim)
Evet maktul olcak ama makbul yazayım dedim düzelteceğim o zaman . Diziden baksam tek hepsi yanlış zaten . Ama İbrahim paşanın o dönemler osmanlıda çok yararı oldu fakat hırslarına kapılıp boğduruldu Hürrem Sultan'ında etkisi var zaten .
Bu arada internettede adam akıllı bilgi yok . 15 Günde kitabını alıp okuyacam Pargalı'nın .

Özetini yazarım hünkarımDoğrudur ancak kendi sonunu hazırladı.Kendinden İbrahim Sultan diye söz ettirmek,Avusturya arşidükünü kendine eşit sayıp kendini hükümdar görmek esaretten gelen biri için de herkes için de çok yanlış.Ama doğru,özellikle seraskerliğinin faydasını gördük.
----------Eklendi @ 15:15:30 ---------- Yazıldı @ 15:14:11 ----------
İyi yaparsınız hünkarım.Çok değişik bir kişi.Nasıl bir insan kendini bu kadar kaptırabilir anlamıyorum.Bu arada Muhteşem Belle Yavuz Nokia engeline takıldı galiba![]()

Sen bayağı biliyorsun bu işleri![]()

Özetini yazarım hünkarım![]()

bende kitapları tavsiye ederim 3 kitap bitirdim kanuni dönemi ile ilgili ibrahim paşa sultana son derece bağlı bir adamdır aslında ve de çok seviyordu av arkadaşını. hatta bir satır aklımda çok iyi yer etti 'ibrahim paşa öylesine bağlıydı ki padişahına onun ayaklarını yıkadığı suyu içerdi bile gözünü kırpmadan'. bu yüzdendir ki çabuk yükseldi ama kendini kaptırdı hırsına yenik düştü.
Evet maktul olcak ama makbul yazayım dedim düzelteceğim o zaman . Diziden baksam tek hepsi yanlış zaten . Ama İbrahim paşanın o dönemler osmanlıda çok yararı oldu fakat hırslarına kapılıp boğduruldu Hürrem Sultan'ında etkisi var zaten .
Yavuz sevdası beni tarihe ilgili etti
----------Eklendi @ 15:24:32 ---------- Yazıldı @ 15:23:40 ----------
Bekliyoruz
----------Eklendi @ 15:25:22 ---------- Yazıldı @ 15:24:32 ----------
Evet ya yazık oldu aslında.Eğer olduğu gibi kalsaydı daha çok faydasını görebilirdik...
hürremden çok kendi sonunu kendi getirdi ama hırsları olmasa o hırsları. hatta rivayete göre padişah dan daha büyük haremi ve de daha ihtişamlı bir sarayı varmış görenler padişah bu sarayda oturuyor sanarmış. öyle hırslı bir paşaydı makbul ibrahim paşa
İşte zaten dini gevşemelerinin en büyüğü burda.Sarayına heykel(bildiğimiz put aslında) getirmesi de sonunu hızlandıran bir etmen olmuş...