brifing
Üye
bencede hocam bende aynı öyle düşünüyorumşimdiki sürüm tarihine bakın25.0007 yi 4-5 gün önce güncelledik ama tarihte 16 eylül yazıyor. 18 ekim görünüyosa da büyük ihtimail 18 kasım falan olur yada 24-25 kasım gibi... bu mantıkla gidersek yani
hocam voyager fena değilde sbp nası bişi merak ettm ovide aratttım sbp die çıkmadı tam ismi ne?Çok geç bir tarih ama...
Bu arada arkadaşlar. Ovi'de voyager home diye bi program var. Spb tarzı bişey hoşunuza gidebilir. denemenizi tavsiye ederim. tatlı duruyor ana ekran
hocam voyager fena değilde sbp nası bişi merak ettm ovide aratttım sbp die çıkmadı tam ismi ne?
Aynen bende öyle düşünüyorum. Annayı bu kadar bekleten belleyi neyler?gelmez sadece wp7 cihaz tanıtımı olucak
Anna eylülde geldi kardeşim ikinci üçüncü haftalarında :Scihazdaki yazılım tarihinden yola çıkarak en gec aralık ortası gelmesi gerekiyor pr1.2 1mart çıkışlı bize 22martta geldi. Anna 16 eylül çıkışlı bize 18 ekimde geldi.yani maksimum 1.5 ayı var gelmesine.diyorum ben
50 100 uygulama aglat sen biz geliyozçıktıktan sonra bide söyle 50-100 tane uygulama caksalar ios ağlasa birazcık
değiştir telefonunu..Sanki değişilmeyecek bişey miArkadaşlar bu kadar tanıtım videosu var Symbian Belle için ve içinde tek göremediğim telefon C6-01 umutsuzluğa kapılıyorum videosunu göremeyince.
Arkadaşlar bu kadar tanıtım videosu var Symbian Belle için ve içinde tek göremediğim telefon C6-01 umutsuzluğa kapılıyorum videosunu göremeyince.
Aynen c 7 den snra c6 yi gremynce teki parcaliodm
----------Eklendi @ 21:12:04 ---------- Yazıldı @ 21:10:52 ----------
Telefon bedava sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?