Makale_Helvetia
Üye
komik olan ne dostum?
Arkadaş Ace'ye geçti ya,daha dünkü C6-01 anılarını unutmuş,bizimle dalga geçiyor.Geç dalganı...Biz artık önemsemiyoruz.Evet,cihazlarımız güçsüz.Yine evet,uyduruk bir Nokia Belle güncellemesi bekliyoruz.Ama asla bazıları gibi umutsuzluğa düşüp cihazlarımızı satmadık.Hep ümit ettik!
bekleyin bekleyin çıkar
Çıkar.Ancak sana Android 4.0 gelir mi..Orası meçhul...Biz enazından elimizde kesin bir veriyle ümit ediyoruz.Anladık,Android müthiş.Hiçbir sorunun yok,bu nedenle can sıkıntısından gelip bizimle dalga geçiyorsun..Ama inan ki hiç etkilemiyor.Çünkü biliyorum ki sinirlenip duvara atsam -o kadar sağlam ki- cihazın ekranına bile hiçbir şey olmayacak.Çelik kasa,Gorilla Glass,USB OTG...Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler.Eh,600 TL'ye bu malzeme bu kalite nerde...
zaten 4 5 ay sonra sony ericsson xperia arc alıcam ister gelsin ister gelmesin şimdilik ace aldım
valla benim aklım ermiyor bu işe..niye yazıyorsunuz ki..çıkmasa da telefonumu seviyorum ben..yani dalga geçmek niye..anlamıyorum bu zihniyeti..vallahi anlamıyorumm..bekleyin bekleyin çıkar
ace'e de telefon diyolar ya hayret yaekran kalitesiyle ezer c6 onu. Yazık eski tetrisler gibi kalıyor yanında. Her zaman söylemişimdir. Nokia telefon yapar, diğerleri oyuncak...
anlamıycak bisey yok arkadasım nokiadan daha iyi bir telefon aldıklarını zannediyor ve havasını atmaya calısıyorlar
Alırsan al artisliğe gerek yok . Bir düşüşte kırılsında kal telefonsuz .
android için elimde plastik oyuncak tasıyamam kimse kusura bakmasın ha alabiliyosan 4s yok alamıyosan kalite n8 dir benim için ayrıca symbianda yaptıklarınızı androidde yapında bakalım sistem ne tepki vericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?