26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

qsaw

qsaw

Üye
Telefonun On The Go (OTG) Özelliği Hakkındaki Detaylar

Bu Başlığı On-The-Go Teknolojisine sahip telefonların Desteklediği Cihazlar Hakkındaki Sorular İçin Koydum

On-The-Go Teknolojisini Linkdeki Aparat Sayesinde -Bu Aparat n8 in Kutusunda Bulunuyor- usb Flashlarınızı ve usb girişli olan diğer cihazlarınızı takarak kullanmayı sağlıyor.

1-On-The-Go Teknolojisinde USB Flashlar dışında Klavye, Mause, Harici Disk(Fat32 Formatlı) gibi aletleri de kullanabilirsiniz.

2-Harici Disklerinizden Sadece Fat32 ile Biçimlendirilmiş Olanları.

Peki Nedir Bu Fat32 ?

Fat32 en fazla 32GB lık Bir Yeri Biçimlendiren Genellikle USB Gibi Büyük Boyutlar Taşımayan Cihazlarda bulunur. Harici Disklerinizde Fat32 den Ziyade NTFS Biçimi Bulunur Bunun Nedeni Daha Modern Yeni Olması ve Fat32 ye oranla Çok Büyük Miktarlarda Biçimlendirme Yapıla Bilmesidir.Ayrıca NTFS Fat32 den daha hızlıdır Fakat s^3 Telefonlar Şu an Sadece Fat32 Destekliyor:(

Buyrun Fat32 Ve NTFS

3-Telefonunuz Her Türlü Aletle Uyuşmaz Bazı Mauselerle Uyuşur iken Bazılarını Tanıyamadığı Oluyor!!!

4-Telefonunuza Çoğaltıcı Takmayı Düşünenler Forumdaki Diğer Arkadaşlardan Yardım Alın Klavte ve Masuelerde Olduğu Gibi Bunlarda Uyuşmazlık Yaratabiliyor Şahsen Benimki Olmadı :( Uyuşturabilen Varsa Cihazının Linkini Yazsın Paylaşayım.

5-Harici Kamera Takmaya Çalışdım Fakat Uyuşmadı Uyuşturabilen Varsa Cihazının Linkini Yazsın Paylaşayım

Telefonunuzun Bazı Özellikleri İçin Bulunan Aparatları

Bu Konu Başlığını Telefonunuzun Aparatlarının Neler Olduğu hakkında Biraz Bilgi Edinmeniz İçin Koydum

On-The-Go:

Bu Aparatın Ne Olduğu hakkında Az Çok Bilgi Edinmiş Olmanız Lazım

Nokia Linki :

Satın Alma :

Type:
CA-157

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bunu niye paylaştığınızı anlamadım da çok sağolun,32 aralıkta belle gelince alacam

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
qsaw

qsaw

Üye
Arkadaşlar 2012 ilk çeyrekde 30 şubatta kesin geliyor kaynak gösteremem

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
30 şubatın neyini gösterecen zaten :) kısır döngü

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

altannemre

Üye
haber olmadığına göre hala2012 nin başında da gelmez bu ocak sonu veya şubat ortası artık ümidi kestim

SilentOne

SilentOne

Üye
ocak ortasın da gelir bazıları diyor son 36 saat flen ama 36 saat sonra gelmez

altannemre

Üye
Inşallah dediğin gibi olur ama heves bırakmadı artık nokia

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen belle gelse kurmayacam moda girdim resmen

altannemre

Üye
valla sigortadan Para mı alayım c601 i satıp üstüne Para la lg optimus alicam 3d li harika cihaz iphone 4 u inceledim bi zaman sonra sıkıldım ama optimus bir başka geldi

SilentOne

SilentOne

Üye
walla zewk ve renk farklı şahsen bn iphone diyom :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yav bırakın şu telefonları!burası s^3

man20

man20

Üye
arkadaşlar en geç 15 ocakta gelio belle. o güne hazır edin kendinizi