26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
[video=youtube;-KedQ0_6fbQ]http://www.youtube.com/watch?v=-KedQ0_6fbQ&feature=youtu.be[/video]

kenyalı bir arkadaş E6sına belle kurmuş..ısrarla da UPGRADE yaptığını belirtiyor..

oha ya e6 ya bile geldi c6-02 e geldim bune iştir kardeşim ya

SilentOne

SilentOne

Üye
neyse kardeşim en azından ne yazdığımı anlamışssın bn şimdi okurken bile anlamadım :D

okitox

okitox

Üye
25.008 çıkmadan belle beklemeyin gençler :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
E6 da güzel durmuş belle :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
25.8 kuzey amerika için çıkan bir minor güncelleme paketidir bizimle alakası yok yani.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Yok artık E6'nın C6'dan az kullanıcısı var ama önce E6'ya gelmiş :sahan2:

SilentOne

SilentOne

Üye
:sahan2::sahan2::sahan2::sahan2::sahan2::sahan2::sahan2::sahan2:

altannemre

Üye
Off Off .

duman61

duman61

Üye
Ayın 15 i yaklaşıyor sabır beyler.

uran22

Üye
26ekim 18 kasım 25 kasım hep geliyordu zaten !

uruno

uruno

Üye
Bugün alıntı dh:
MeeGo işletim sistemini kullanan N9 modelini önümüzdeki günlerde ülkemizde piyasaya sürmesi bekle n , güncel Symbian modelleri yazılımgüncelleştirme çalışmalarını sürdürüyor. Gelen bilg re göre Nokia, 500, C6-01, C7, E7, N8, Oro, ve X7 modellerinden oluşan güncel Symbian ailesine, işletim sisteminin Belle isimli son sürümünü 2012 başında sunmuş acak.

Şu an için en güncel Symbian güncellemesi olan Belle ile birlikte efonlar, kilit ekranı bildirimleri, yeni bir görev çu ğu, görsel çoklu uygul yeteneği ve daha yetenekli widget desteği kazanıyorlar. Aynı zamanda NFC özelliğine sahip olan telefonlar, Belle güncellemesi ile veri yollama ve tag okuma için daha fazla doğrudan yazılım entegrasyonuna sahip oluyorlar.

Belle, Nokia'nın Symbian işletim sistemi için çıkardığı son güncelleme olmayacak ancak görünüşe bakılırsa Windows Phone tabanlı telefonlar öncesi yaygın kullanımdaki Symbian sürümü olarak kalacak gibi. Windows Phone üzerine yoğunlaşan Nokia'nın, Symbian cephesinde üst seviye telefon lansmanlarınadevam etmesi beklenirken, özellikle N8'in yerine konumlandırılacağı düşünülen iddialı bir telefon hazırlığında olduğu sık sık dile getiriliyor.

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
En az mart diyorum.

duman61

duman61

Üye
Ne yani Belle gelirse C6-01 içinde nfc mevcutmu olacak?

man20

man20

Üye
Gelen bilg re göre Nokia, 500, C6-01, C7, E7, N8, Oro, ve X7 modellerinden oluşan güncel Symbian ailesine, işletim sisteminin Belle isimli son sürümünü 2012 başında sunmuş acak.

Şu an için en güncel Symbian güncellemesi olan Belle ile birlikte efonlar, kilit ekranı bildirimleri, yeni bir görev çu ğu, görsel çoklu uygul yeteneği ve daha yetenekli widget desteği kazanıyorlar. Aynı zamanda NFC özelliğine sahip olan telefonlar, Belle güncellemesi ile veri yollama ve tag okuma için daha fazla doğrudan yazılım entegrasyonuna sahip oluyorlar.

Ne yani Belle gelirse C6-01 içinde nfc mevcutmu olacak?
yukardaki bu cümleden ne anlıyorsun??

uruno

uruno

Üye
Alıntı teknolojide.com

Nokia'nın yeni işletim sistemi güncellemesi N8 kullanıcılarını sevindirecek.

Symbian^3'ü bambaşka bir işletim sistemi haline getirecek olan Symbian Belle, 2012'nin ilk çeyreğinde kullanıcılara sunulmaya hazırlanıyor. IT Pro Portal tarafından verilen bilgilere göre Symbian Belle güncellemesi, öncelikle N8 kullanıcılarına sunulacak.Nokia'nın hem eleştirilen, hem de birçok kullanıcı tarafından keyifle kullanılan N8 modelini bambaşka bir akıllı haline getireceğini düşündüğümüz güncellemeyi merakla bekliyoruz. Bu güncelleme ile N8 kullanıcıları, birbirinden bağımsız kısayollar, panjur kontrol paneli, yeni ana ekran uygulamaları ve daha birçok yeni özelliğe kavuşmuş olacak.Nokia N8'in ardından E7, X7, C6-01, Oro, C7, E6 ve Nokia 500'ün Symbian Belle'ye kavuşacağı düşünülüyor. Konu hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

----------Eklendi @ 14:21:06 ---------- Yazıldı @ 13:50:45 ----------

Bir saat önce twitter ;Nokia C7 Symbian Belle update incoming: What you need to know

• ·
Nokia C7 Symbian Belle update incoming: What you need to know

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir yerde diyorlar 2012 başlarında..biri diyor 2012 ilk çeyrek..

Üst Alt