26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

okitox

Üye
geçmiş ama telefonu açabildigi bir muamma arkadaşlar o konuda bilgi vermemiş üstüne gitmeyin arkadaşın

şaka maka bizim iş 2012 1. çeyreğe kaldı herhalde..

uruno

Üye
rusyanın nokia sitesi belle pek yakında diyor buyrun c7,n8,e6,c6-01,500

e7 ve x7 listede yok

nokia ingiltere ve hollanda da resmi twitter hesaplarında ''early 2012'' açıklaması yaptılar

Vay arkadaş yılan hikayesine döndü resmen bu belle. çıksın da yükleyelim artık. Gerçi kullanıyoruz ama

arkadaşlar bu 2012 nin 1. çeyreği hangi ay oluyor

nokia ingiltere ve hollanda da resmi twitter hesaplarında ''early 2012'' açıklaması yaptılar

Ben bu açıklamayı görmedim ancak doğru ise 2012 ilk çeyreğinde haberleri doğru demektir.

----------Eklendi @ 16:10:36 ---------- Yazıldı @ 16:09:18 ----------

Bu arada Nokia hiçbir zaman planlanan tarihte yayınlamadığı için 2. çeyreği yani hazirana kadar yolu var demektir.

nokia ingiltere resmi açıklamasıdır :

Nokia Belle is the latest Symbian software release with all-new user interface, improved user experience, and dozens of improved and new features. We have already shipped Nokia 603, 700 and 701 with Belle software this year, and have received great feedback on the new user experience.

We will make Nokia Belle available to consumers globally by rolling out the Belle software for the existing Nokia range of smartphones such as N8, E7, X7, C6-01, C7, Oro, E6, and Nokia 500 in early 2012. With that, millions of consumers around the world will get a totally fresh experience on their Symbian smartphone.

işin özü ocak-şubat gibi güncelleyecez cihazları

galiba bizm telefonlar 2012 ocağına kaldı

uruno

Üye
Manyaklık gibi bişey oldu bu tırnaklarımı yiyip sağa sola bakıyorum.

hay bu nokianın bi ara 26 ekimdiye heveslendiydim 26 ekim geçti,26kasım geçti 9 aralıktayız bişi yok ya..