26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Arkadaşlar birde Nokianın sitesinde Belle gelecek telefonlar listesinde c6-01 yok ?

M@cros

M@cros

Üye
Arkadaşlar birde Nokianın sitesinde Belle gelecek telefonlar listesinde c6-01 yok ?

Nokia tüm Symbian 3 lü cihazlara geleceğiniz söyledi.Yani c6-01 de bunlar içinde var.

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar nokıa bizi yerine koyuyor müşteri temsilcisi önce belle güncellemesi kesin yılbaşından önce çıkar dedi ama şimdi belki bilmiyoruz falan ne bu şimdi bizi yerine koyma nokıa

erollcelik

erollcelik

Üye
arkadaşlar nokıa bizi yerine koyuyor müşteri temsilcisi önce belle güncellemesi kesin yılbaşından önce çıkar dedi ama şimdi belki bilmiyoruz falan ne bu şimdi bizi yerine koyma nokıa

Kendi kendinimi sansürledin ya.Enayi yerine koyma Nokia bu kadar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

nokia support discussions sayfasında bulduğum bir resim..symbian ın gelişimini gösteriyor..ve belle için 2012 ilk çeyrek diyorlar..

uruno

uruno

Üye
nokia :off:

altannemre

Üye
çok güzel olsun ne kaldı ilk çeyreğe ya sabır 1AY kaldı:)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
çok fazla bişi değişmiyor 2 güzel görsellik geliyor ondan gelince sıkılırsınız annadaki.gibi gelmemesini takıntı haline getirmeyin...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hay bu nokainın:off:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
güncelleme geldikten sonra sorun çıkarmasın da nezman çıkarsa çıksın :hmmm

rmzn027

rmzn027

Üye
C7 İçin yüklemiştim... baktım heyacan yok... tekrar anna ya döndüm... :D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: SilentOne
rmzn027

rmzn027

Üye
connecting people :D

ozgurde

Üye
naviye girilmiyor.
gene başladık giriliyor girilmiyor diye ama insallah yılbaşı hediyesi olur belle bize:)

SilentOne

SilentOne

Üye
C7 İçin yüklemiştim... baktım heyacan yok... tekrar anna ya döndüm... :D:D:D:D
annaya dondun bide helal olsun nasıl becerdin n8 dışında diyer tellerde geri donuş yok nasıl yaptın anlatsana herkez faydalansın

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
fışkırtıyo mu acaba

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
evet bende merak ettim C7 olan telefondan belleden tekrar nasıl annaya geçmiş arkadaş :)

Üst Alt