26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

brifing

Üye
abe biz o kadar zengin değiliz beya kırıp da napacaz telefonları

tekin onur,kardeşim seni sabrından ötürü takdir ediyor ve msjlarnı aynı sakinlikte yazdığın için kutluyorum taş olsa çatlardı be bi msjndada kötümser ol ne biliym kız nokia ya söv bişi yap böle iş mi olur de ama sabrın sonu selamet adam haklı beyler dağılın artık

Aman sus tekin onur kardeşim kaç gündür sabırla bekliyo şimdi patlatma adamı aynı sabırla beklesin .

uran22

Üye
ben patladım nokia ben senin var yaaa

brifing

Üye
vala benim bulduğum belle teması iyi ya tek şu yukardan pull down mıdır nedir o olsa bana yeter vala

Aman sus tekin onur kardeşim kaç gündür sabırla bekliyo şimdi patlatma adamı aynı sabırla beklesin .

patlasak ne olacak elop ve çetesi almışlar eline sazı kendileri çalıp kendileri söylüor valla aklım yeni 603 ve 701 e gitmeye başladı..baya cezbediyor..biraz param olsa c6yı saydırıp alabilirim yani

patlasak ne olacak elop ve çetesi almışlar eline sazı kendileri çalıp kendileri söylüor valla aklım yeni 603 ve 701 e gitmeye başladı..baya cezbediyor..biraz param olsa c6yı saydırıp alabilirim yani
701 1000tl civarı olur ama ,C6-01 den sonra 700 veya 603 olabilir ama ben C7 den sonra 3.2 lik ekran kullanamam C7 satıp Wave II alırım

DxTR90

Üye
beyler ortada hep samsung nokia geçiyo sony ericsson xperia nasıl almaya degmez mi?

^BaRoN^

Üye
bende onu diyecektim Xperia Neo var yada HTC Desire Z var.

Öyle de Uygulama yok panpa ondan Xpreia neo alırım 2013 te

DxTR90

Üye
xperia neo bende düşünüyorum

^BaRoN^

Üye
Evet neo'nun galaxy S'ten hiçbir eksiği yok...

özelliklerinde 512 yazıyordu ama herhalde ben yanlış gordum.

Bende 512 gördüm ?? 512 yazıyor her yerde