brifing
Üye
abe biz o kadar zengin değiliz beya kırıp da napacaz telefonları
tekin onur,kardeşim seni sabrından ötürü takdir ediyor ve msjlarnı aynı sakinlikte yazdığın için kutluyorumtaş olsa çatlardı be bi msjndada kötümser ol ne biliym kız nokia ya söv bişi yap böle iş mi olur de ama sabrın sonu selamet adam haklı beyler dağılın artık
Aman sus tekin onur kardeşim kaç gündür sabırla bekliyo şimdi patlatma adamı aynı sabırla beklesin .
701 1000tl civarı olur ama ,C6-01 den sonra 700 veya 603 olabilir ama ben C7 den sonra 3.2 lik ekran kullanamam C7 satıp Wave II alırımpatlasak ne olacak elop ve çetesi almışlar eline sazı kendileri çalıp kendileri söylüorvalla aklım yeni 603 ve 701 e gitmeye başladı..baya cezbediyor..biraz param olsa c6yı saydırıp alabilirim yani
Wave 2 Al hayatının hatasını yap.
701 1000tl civarı olur ama ,C6-01 den sonra 700 veya 603 olabilir ama ben C7 den sonra 3.2 lik ekran kullanamam C7 satıp Wave II alırım
Wave 2 Al hayatının hatasını yap.
bende onu diyecektim Xperia Neo var yada HTC Desire Z var.
Nasipse Sömestır'da C6'yı verip onu alacağımXpreia neo güzel telefonmuş ...
701 1000tl civarı olur ama ,C6-01 den sonra 700 veya 603 olabilir ama ben C7 den sonra 3.2 lik ekran kullanamam C7 satıp Wave II alırım
512 Değil 256 hala.1 ghz olmasından başka hiçbir artısı yok.603u inceledim şahane telefon valla alınır.1ghz işlemci 512mb ram mis gibi artı belle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?