^BaRoN^ Üye Emre-07' Alıntı: Kalıcı olmasını istiyosan kontrolden forum ayarlarına gir ordan yap her sefer manuel yapmana gerek yok Genişletmek için tıkla ... Biliyorum ayarladım şimdi
Emre-07' Alıntı: Kalıcı olmasını istiyosan kontrolden forum ayarlarına gir ordan yap her sefer manuel yapmana gerek yok Genişletmek için tıkla ... Biliyorum ayarladım şimdi
aşikar53 Üye şimdi ben belle sem orjinali çıktığında yükleye bilir mi yim normal yükleme gibi Ovi den nasıl oluyor bu iş bana bilgi verebilecek biri teşekkürler
şimdi ben belle sem orjinali çıktığında yükleye bilir mi yim normal yükleme gibi Ovi den nasıl oluyor bu iş bana bilgi verebilecek biri teşekkürler
aşikar53 Üye yeni den yükle seçeneği öyle oluyor mü flaş dan pek anlamıyorum da Ovi den geri dönüş yapmadan yükleniyor sa boşuna bekle mis iM
yeni den yükle seçeneği öyle oluyor mü flaş dan pek anlamıyorum da Ovi den geri dönüş yapmadan yükleniyor sa boşuna bekle mis iM
S.E.C.R.E.T Üye uran22' Alıntı: eh ne bellemiş gidip alıcam 3310 ne günceleme derdi var nede başka bişi ! Genişletmek için tıkla ...
uran22' Alıntı: eh ne bellemiş gidip alıcam 3310 ne günceleme derdi var nede başka bişi ! Genişletmek için tıkla ...