26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Bende diyorum belle belle nereye kadar. 1-2 bilemedin 3-4 gün sonra heves gidecek ne anlamı kalacak ? Sonra yeni telefon almaya. Bu böyle gider. Hastalıkmıdır nedir. Çıkın biraz hava alın. Kızlarla felan Ben laptop alıyorum. Umrumda değil artık güncelleme ne olursa olsun. Gününüzü telefonlarla gün etmeyin arkadaşlar Yarın 3 yazılı + staj beceri yazılımı + aylık maaşımı alıcam inş hade kolay gele

hele bir gelsin e oyalanacağımız süreyi hesaplamak eksik kalsın

Arkadaşlar, 25 kasım dedik ya. Yatın artık

brifing

Üye
hele bir gelsin e oyalanacağımız süreyi hesaplamak eksik kalsın
hocam ben ara ara girip bakıorm senin kaçıncı bu 'hele bi gelsin ...... '' gibi cümlen ben sayamadm spartuas sonuna kadar katılıorm bence bu konuda belle gelesiye kadar kapatılsın artık cılkı çıkmış iyice

bu cümle ile pozitif e düşünüyorum milleti de o yönde etkiliyoruM

ben bu konuyu anlamadım..55 sayfa ne konuşulur ki olmayan belle hakkında..konu kapatılır,gelince açılır ve görüşler paylaşılır..ilginç valla..

maksat muhabbet sohbet kaynaşma belleninde arada adı geçiyor tabi

okitox

Üye
belle o kadar güzel ki sadece 55 sayfa gelişi hakkında konuşulabiliyor. Ötesi yok

326464816546 ıncı sayfada sanırım belle gelicek

belle gelicek onu biliyozda biz muhabet ediyoz işte

arkadaşlar benim anlamadığım şu an heryerde n8,e7,e6 ve x7 için yıl sonundan önce yayınlanacak diyo..ee bizim telefonların adı bile geçmiyo kafam karışıyo valla c6-01 ve c7 ye dair hiç bişey yok.

IVI-Elia

Üye
arkadaşlar benim anlamadığım şu an heryerde n8,e7,e6 ve x7 için yıl sonundan önce yayınlanacak diyo..ee bizim telefonların adı bile geçmiyo kafam karışıyo valla c6-01 ve c7 ye dair hiç bişey yok.

Mutlaka gelecektir C6-01 c7 e de çünkü donanımsal olarak aynı.Ama ben c6-01 için birkaç hafta geç geleceğini duymuştum

okitox

Üye
valla başlarım bellesine dedim spb shell 3d aldım ben parayla

edit: çok deli lan... ohaa yaa belle yerine şu gelse var ya ne manyak olur bee

okitox

Üye
çok iyi olmadığını,eksikleri olduğunu okumuştum...

valla ben eksik dedikleri özelikleri pek kullanmadığım için, şu haliyle muhteşem geldi bana... telefonun normal halinden daha hızlı çalışıyor onu nası yapıyolar anlamıyorum yav. spb shell 673 de böyleydi....

bugün nokia 603 ve 700 ü inceledim pendorya media markt'da eğer bizdeki belle de aynı bu şekil olacaksa beklemeye değer diyorum sadece..

^BaRoN^

Üye
Her gün foruma girdiğimde bu konuda en son senin yorumun var

Yav ayar oldum bende videosunu falan izledim Video da bir tek c6-01 yok.c6-01 e gelmeyecek mi yoksa belle nokia bi yamuk yapmasın ?
Nokia döneklik yapmasıyla meşhur malum.5800 da 1 güncelleme için 1.5 sene bekletti bizi.