^BaRoN^ Üye Emre-07' Alıntı: telden giriom bide şarj dayanmio Genişletmek için tıkla ... Dayansa seni kimse tutamaz zaten
Emre-07' Alıntı: telden giriom bide şarj dayanmio Genişletmek için tıkla ... Dayansa seni kimse tutamaz zaten
brifing Üye Çamaçıkan' Alıntı: Bence yarın cuma namazına mütakip gelirse çok sevaba girerler yoksada mazlum mazlum otururuz Genişletmek için tıkla ... hocam akşam akşam hiç güleceğim yoktu yardın beni gerçekten ----------Eklendi @ 18:26:23 ---------- Yazıldı @ 18:25:08 ---------- ^BaRoN^' Alıntı: Oha 737 mesaj nasıl attın Daha 1 Hafta önce 541'din,vaybe iyi post kasıyon cidden... Genişletmek için tıkla ... ahahaha hiç güleceğim yoktu ya yemin ediorm bu forumdaki muhabbet hiç bi sanaldaki ortamda yok haa o değil şaka bi yanada beyler bence açıklama fln geldiği yok navi firmi fln boş yere kasmayın derim
Çamaçıkan' Alıntı: Bence yarın cuma namazına mütakip gelirse çok sevaba girerler yoksada mazlum mazlum otururuz Genişletmek için tıkla ... hocam akşam akşam hiç güleceğim yoktu yardın beni gerçekten ----------Eklendi @ 18:26:23 ---------- Yazıldı @ 18:25:08 ---------- ^BaRoN^' Alıntı: Oha 737 mesaj nasıl attın Daha 1 Hafta önce 541'din,vaybe iyi post kasıyon cidden... Genişletmek için tıkla ... ahahaha hiç güleceğim yoktu ya yemin ediorm bu forumdaki muhabbet hiç bi sanaldaki ortamda yok haa o değil şaka bi yanada beyler bence açıklama fln geldiği yok navi firmi fln boş yere kasmayın derim
duman61 Üye Cuma akşamı beyler birer yasin okuyun yatarken bol bol dua edin birde gelirse üstüne şükür namazı kılın tam olur
Cuma akşamı beyler birer yasin okuyun yatarken bol bol dua edin birde gelirse üstüne şükür namazı kılın tam olur
emr353 Üye belle gelmedi güncellemelere baktım bayağı bekletti ahaa dedim belle geldi meğersem navigasyon sürüş güncellemesiymiş
belle gelmedi güncellemelere baktım bayağı bekletti ahaa dedim belle geldi meğersem navigasyon sürüş güncellemesiymiş
emr353 Üye beyler güncellemelere bakılmıyor. Sunucu hatası veriyor. *#0000# den bakınca hatayı veriyor. Belle geliyor mu acaba çok heyecanlıyım
beyler güncellemelere bakılmıyor. Sunucu hatası veriyor. *#0000# den bakınca hatayı veriyor. Belle geliyor mu acaba çok heyecanlıyım
velan Üye emr353' Alıntı: beyler güncellemelere bakılmıyor. Sunucu hatası veriyor. *#0000# den bakınca hatayı veriyor. Belle geliyor mu acaba çok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Navide hata veriyor telde yüklüyor olabilirlermi acaba hımm...
emr353' Alıntı: beyler güncellemelere bakılmıyor. Sunucu hatası veriyor. *#0000# den bakınca hatayı veriyor. Belle geliyor mu acaba çok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Navide hata veriyor telde yüklüyor olabilirlermi acaba hımm...
Makale_Helvetia Üye yanlız navifirm hata veriyor sürekli onu söyliyim bugün olmaz ama herhalde 21-25 arası bakacaz..