26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

brifing

Üye
Bence yarın cuma namazına mütakip gelirse çok sevaba girerler yoksada mazlum mazlum otururuz
hocam akşam akşam hiç güleceğim yoktu yardın beni gerçekten

----------Eklendi @ 18:26:23 ---------- Yazıldı @ 18:25:08 ----------

Oha 737 mesaj nasıl attın Daha 1 Hafta önce 541'din,vaybe iyi post kasıyon cidden...
ahahaha hiç güleceğim yoktu ya yemin ediorm bu forumdaki muhabbet hiç bi sanaldaki ortamda yok haa
o değil şaka bi yanada beyler bence açıklama fln geldiği yok navi firmi fln boş yere kasmayın derim

ByPotter

Üye
nokianin mantığı çıkacak diyip yatıyolar bence Çok çalışmışlar gibi gözüküyolar

duman61

Üye
Cuma akşamı beyler birer yasin okuyun yatarken bol bol dua edin birde gelirse üstüne şükür namazı kılın tam olur

emr353

Üye
belle gelmedi
güncellemelere baktım bayağı bekletti ahaa dedim belle geldi meğersem navigasyon sürüş güncellemesiymiş

geldi geldi belle geldi Desem kaç kişinin Kalbi küt küt atar

brifing

Üye
vala hocam gece gece yüreğimi hoplattın çok canım sıkıldı ha

emr353

Üye
beyler güncellemelere bakılmıyor. Sunucu hatası veriyor. *#0000# den bakınca hatayı veriyor. Belle geliyor mu acaba çok heyecanlıyım

velan

Üye
beyler güncellemelere bakılmıyor. Sunucu hatası veriyor. *#0000# den bakınca hatayı veriyor. Belle geliyor mu acaba çok heyecanlıyım
Navide hata veriyor telde yüklüyor olabilirlermi acaba hımm...

okitox

Üye
bi gelişme yok mu arkadaşlar

andry77

Üye
Heyecan yapmayın arkadaşlar bugün de bi nane olmaz

gelecek olsaydı sabah 10 dan itibaren gelirdi

velan

Üye
Bugünde nanay beyler hadi dağılalım

yanlız navifirm hata veriyor sürekli onu söyliyim bugün olmaz ama herhalde 21-25 arası bakacaz..

Nikre87

Üye
carla ve donna geliyo

okitox

Üye
hiç sanmıyorum ben haftaya da geleceğini artık