26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu ayın 18i teorisini ben attım ortaya ama ne olur ne olmaz biz kendimizi en kötüye odaklasak daha iyi arkadaşın dediği gibi ocak,şubat gibi :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
iyi siz ocakta yuklersiniz bu ay cikarmamasi nokiaya zarar olur bence

dhampir57

dhampir57

Üye
Şahsen ben belle çıksa dahi hemen yüklemem. Anna ilk çıktığındada qt ve müzik sorunu yaşadık. Belledede böyle sorunlar olabilir. N8 harici telefon kullanan arkadaşların en stabil belle sürümü için beklemesini öneririm. Downgrade yapamıyoruz malum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
valla o arayüz olduktan sonra yüklememem için hiçbir neden olmaz :)

andry77

andry77

Üye
Emin olmadan tarih verip durmayın artık... Gelince herkes belliycek anna yı, ama bu herkesin kulaktan dolma bilgilerle yok o öyle dedi, yok burda böyle yazdı filan... resmi sitetede söylenmedii sürece tarih vermeseniz de milleti gerip sabırsızlandırmasanız daha ii olur bence. İyi forumlar arkadaşlar.

duman61

duman61

Üye
Aslında yılbaşı süprizi yapabilir nokia ne dersiniz :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yilbasina cikarirsa telefonu nokia shopun camina firlatirim

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar az kaldı belle bir üst sürümü daha deneme amaçlı sızdırıldı. 111.030.0607 şu an sitede var sanırım bu ay sonunda gelebilir.

brifing

Üye
beyler bencede şu duyuru olmadan kendi kendimize gelin güvey olmayalım teorisi doğru neden die soracak olursanız mesela anna çıktığı zaman ahanda sitede şöyle bi haber vardı haberler topic inde

bugunden itibaren yükleyebilicekler yazıyordu..harbiden belle hakkında ortada duyuru yok bişi yok önce bi duyuru gelsn sonra zaten arkdaşlarn dedği gibi nokia hemen yayınlamıyo ondan sonra tartışmak daha güzel olur..ha burda yine dikkat çekilcek bi nokta daha var o da şu..haberin tarihi manidar biraz..bilmem artık ben bi şey demiyorum:D 19 undan sonra nokia ile akrabalık bağım artar muhtemelen:D

okitox

okitox

Üye
nokia world de yayınlanan video'da telefondaki sürümler 18.10.11 olarak geçiyordu. anna sürümleri de 19.10 gibi bi tarihte gelmişti ama yazılım sürümünde 19.09 yazıyordu.

bu noktaya bakarak sallayabiliriz ki belle bu ay içinde gelecek...

sonuç olarak.

ANNA'YAN DERVİŞ MURADINA BELLE!

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
okitox ddgn teoriye bnde inaniorm ama anna eylulde geldi

brifing

Üye
nokia world de yayınlanan video'da telefondaki sürümler 18.10.11 olarak geçiyordu. anna sürümleri de 19.10 gibi bi tarihte gelmişti ama yazılım sürümünde 19.09 yazıyordu.

bu noktaya bakarak sallayabiliriz ki belle bu ay içinde gelecek...

sonuç olarak.

ANNA'YAN DERVİŞ MURADINA BELLE!

ağzından bal damlıyor hocam inş:oke:

okitox

okitox

Üye
okitox ddgn teoriye bnde inaniorm ama anna eylulde geldi

ya işte sonuçta geldiği ayla yıldızkaredörtsıfırkarede :D yazan arasında bir ay vardı diye hatırlıyorum. şu an da böyle mesela...

ağzından bal damlıyor hocam inş:oke:

bi de belle damlasa artık :D en çok şu parmağımı yukardan kaydırıp da perde indirme olayına özeniyorum yav :D onu yapsam yeter valla :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet bi ay oluor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende bu teori üzerinden yola çıktım.bugün sohbet uygulamasına da güncelleme geldi ve sadece belleyi destekliyor.Ovi adı altında sadece sosyal uygulamasi kaldı hali hazırda..değişim devam ediyor.demekki belle çok uzakta değil kapı ağızından bizi gözetliyor :)

brifing

Üye
ya işte sonuçta geldiği ayla yıldızkaredörtsıfırkarede :D yazan arasında bir ay vardı diye hatırlıyorum. şu an da böyle mesela...

bi de belle damlasa artık :D en çok şu parmağımı yukardan kaydırıp da perde indirme olayına özeniyorum yav :D onu yapsam yeter valla :D
aha vallahi içimi okudun hocam yaa:D o tepeden bağlantılar şeysini çekip artis şekilde kaydırıp kayrdırp bırksam yeter aynen:D ilk yüklersem direk onu deneyecem ben:D

----------Eklendi @ 00:16:46 ---------- Yazıldı @ 00:15:55 ----------

bende bu teori üzerinden yola çıktım.bugün sohbet uygulamasına da güncelleme geldi ve sadece belleyi destekliyor.Ovi adı altında sadece sosyal uygulamasi kaldı hali hazırda..değişim devam ediyor.demekki belle çok uzakta değil kapı ağızından bizi gözetliyor :)
evet hocam bende fark ettim inş kendi kendimize gelin güvey olmayız yeter gariii:D

MAFİA.

MAFİA.

Üye

Uruloki

Uruloki

Üye
hehe ben perde şeysini yapıyorum bu arada onun ismi pull down menü

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
çok yakında der onlar genel anlamda ama ne kadar yakın o önemli :)

Üst Alt