25'i hd 36 adet oyun! UPLOAD SITELERI ILE UĞRAŞMAK ISTEMIYORSAN GEL!

eline koluna emeğine sağlık gameloft oyunları bir numara heleki ıpohonen flan olmayıp sinbiyanda sürünüyosan gameloftan iisi yok ya asphalt 7 nin sinbiyan versiyonu varmı bide onu sorrcaktım inş bilen biri yardımcı olur teşekkürler

Konu Sahibi

rica ederim.

- - - Eklendi - - -

Tesekkurler. Emeğine sağlık

rica ederim

- - - Eklendi - - -

rica ederim

malesef o oyun yok.

iphonedaki line runner diye bir oyun var böyle çöpten bir adamı engellerden zıplatiyorsunuz böyle bir oyun var mı

pusatt

Üye
süper bi çalışma teşekkürler

Teşekkürler ne zamandan beri yükleyemdm ama burdan oldu biraz sorunlu ama açılısta oyunu altta alıp tekrar açmam qerekiyo bu oyunlarn hepsi smbıan belle^3 deilmi arkadaslar telefn c6-01 öyleyse sıra bastan indirelim

ya smart installeri kur ya da sis düzenleme programı ile çıkart o şekilde kur.

kardeşim uygulamalara baktım nokia smart installer kurulu 0.46 versiyon.bunun daha güncel olanı var mi kardeşim varsa Nerden indirebilirim link verir misin.bi de sis editor ile Nasıl açılır onun da linkini verir misin biliyorum çok şey ıştedim

Konu Sahibi
Teşekkürler ne zamandan beri yükleyemdm ama burdan oldu biraz sorunlu ama açılısta oyunu altta alıp tekrar açmam qerekiyo bu oyunlarn hepsi smbıan belle^3 deilmi arkadaslar telefn c6-01 öyleyse sıra bastan indirelim

rica ederim Evet hepsi c6-01e uyumlu. Sanırsam o indirdiğin oyun shift idi.

- - - Eklendi - - -

buyur bu sana yardımcı olur bunu kur daha sonra kurmak istediğin oyunu kur

Üst konu yapılması çok yerinde olmuş. Bizi kıytırık upload sitelerinden kurtardığın için çok sağol Bu arada "Doctor"a bir çift lafım var: "Gangnam Style"

Tepkiler: doctorcnsn

kardeşim yine olmadı ya bu aspalth oyununda mı sorun var acaba

olmadı yine denedim olmadı kafayı yicem acaba tel hafızasini boşaltsam

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar aspalth 5 i kuran varmı

kusuruma bakmayın ama siz korsan yazılım kullandıkça uygulama geliştiriciler hem uygulama geliştirmekten soğuyacaklar hemde (zaten terkedilmiş olan) symbian'ı terkedecekler.. tavsiyem geliştiriciye ve emeğe saygı gösterip oyunları satın almanız. oyunu satın alınki üretilsin..

- - - Eklendi - - -

crac*k, seri*al vs paylaştığım için maxicep yönetiminden uyarı aldım.. böyle korsan uygulamalarada bir düzenleme neden getirilmiyor? oda korsan buda korsan.. Şimdi ben burada "Modern Warfare 2 F*ull İndir" diye paylaşsam uyarı üzerine uyarı alırdım..