250 tlye androidli sıfır samsung 5mp (720p hd),gps,wifi,amoled 3.5 inç,16gb dahili hafıza yorumunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary_484

Legendary_484

Üye
İbrahim bulak, overclock denilen birşey var. İşlemci hızını arttırmak diye. Allahın 5800'ını 433 Mhz'den 600mhz'ye basit bir flaşla çıkarıyorlarsa bunu 600'den 800'e geçirmekte ne varki? Yeterki cpu desteklesin ki zaten overclock desteklemeyen cpu yok.

5800 kim 600 mhz yapmış göstersene

CorbyW

CorbyW

Üye
CWF bölümünde bir CWF'nin özelliklerine bak. Şöyle ,lk 30 cwfye bir bak onların arasında birinin özelliklerinde
-İşlemci hızı 600 mhz'e çıkarıldı yazıyor.
Yalan deme internette 800 mhz yapıp video koyanlar var.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
CWF bölümünde bir CWF'nin özelliklerine bak. Şöyle ,lk 30 cwfye bir bak onların arasında birinin özelliklerinde
-İşlemci hızı 600 mhz'e çıkarıldı yazıyor.
Yalan deme internette 800 mhz yapıp video koyanlar var.

Yalan ama arkadaşım furkan a da sor istersen 5800 işlemcisine over olmuyor

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Nokia 5800 XM'de ki CFW'lerde ki İşlemci Hızı Arttırma Olayının Aslı Şudur: Sadece Göstermelik Olarak Arttırılır. Gerçekle İlişkisi Yoktur. İsterseniz O Sayıyı 5000 Bile Yapabilirsiniz. Yani Sizle Alakalı .dll Dosyalarıyla Oynamak Gerekiyor. Benim Bildiğim Bu Konuda Bu. Farklı Bir Olayı Varsa da Ben Bilmiyorsam Affola.

Ancak Yanlış Hatırlamıyorsam 5800'a Nokia Tarafından Gelen Güncellemelerden Bir Tanesinde İşlemci Hızı 2 MHz mi ne Arttırılmıştı. Bende O Zaman Şey Demiştim Kendi Kendime "Ulan madem böyle işlemci hızı arttırılabiliyor neden sonuna kadar kullandırmıyorlar. Koyduklarını işlemcinin bi kısmını mı kullandırıyorlar" falan demiştim.

ibrother

ibrother

Üye
hafıza kartını 512'den 1GB'A arttırıyorum demek kadar saçma.yazılım olarak eyvallah 3ghz bile yaparsın ben onu demiyorum. o zaman kimse gidip galaxy s2 almasın herkes gitsin bi vodafone 945 alsın 2ghz yapsın. Yazılm olarak gösterebilirsiniz eyvallah. Telefonu nonoş bile yaparsınız.

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlr konu dışına çıkmylm

yargıç267

Üye
sıfır samsung i8320 istenirse android 2.3.7 cyanogen plus yüklenir..hiçbir hata yok..yüzde yüz stabil...çalışmayan özellik fonksiyon yok...240 tl..istanbul içi elden teslimat yapılabilir... 0544 808 27 59

Panti60

Panti60

Üye
arkadaşlr konu dışına çıkmylm

- - - Eklendi - - -

arttırıyorum demek kadar
saçma.yazılım olarak eyvallah 3ghz
bile yaparsın ben onu demiyorum. o
zaman kimse gidip galaxy s2
almasın herkes gitsin bi vodafone
945 alsın 2ghz yapsın. Yazılm

amcalu1

amcalu1

Üye
Reklam gibi geldi değilse de güvenme bence

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
1 fotodaki ıphone kıyaslamasında ıphonun ekran parlaklığı en kısıktadır yoksa ıphone nu ekran konusunda hayatta geçemez...
arkadaslar bir samsung h1 yani vodafone 360 kullanıcısı olarak konuşuyorum.ben bi siteden 2. el aldım bu cihazı.250 tlye.geldiğinde limo yüklydü.arastırdım bi arkadas android yüklyomuş.ben yklettim android 2.3.7 cynogenmod7.işlemci hızı 800 mhz yazıyo.1 ghz kadar ykseltilebiliyomuş ama sıkıntı yaratıyomuş 1 ghz de.iphone 3 ekranından kat kat daha canlı ve kat kat daha parlak bir ekranı var.4 le hiç kıyaslamadım.bazı sıkıntıları oluyo elbet.bazen şebeke bulmuyo kapatıp açmak gerekiyo.bazı hd oyunlarda tam oyuna girecekken masaüstüne atıyo falan filan.birde şarjı 1 günden fazla gitmiyo.en çok can sıkan olay şarj bence.ben memnumum.fazla ayarlarını kurcalamazsan sıkıntı yok :))))bide ram 250 mb yani biraz düşük.yinede idare ediyo.hd video çekiyosun fotograf kalitesi mükemmel diyebilrim özellikle gece çekimlerinde kusursuz netlik için tavsiye ederim.resimde koymak isterdim aslında nasıl konuldugunu bilmiyorum affola:))))

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

muhammet21932

Üye
galaxy ace daha iyi bence

Baskentliia

Baskentliia

Üye
spot sıkıntı cikarir

Üst Alt