Satılık / Takas 250 Tl Ye Alïnabilecek En Iyi Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
250 Tl Ye Alïnabilecek En Iyi Telefon
Telefonum htc wildfire s modelidir çok temizdir kutusu felan herşeyi duruyo 10.04.2012 de medi mark tan 700 tl ye alınmıştır 10.04.2014 e kadar garantisi vardır telefonumda herşeyi yapabiliyorum
512 megabayt ram bulunmakta zaten 5 megapixel kamera odaklamalı ve flaşlı yajında hediyem olarak 2gb hafiza karti vericem telefonumun ekraninda cizik dahi yoktur tel : 05434193806

AndrOmer

AndrOmer

Üye
Oyun performansı nasıl ?

kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Oyun performansi iyi subway surfers , dr driving , hill clamber racing relan ama başka oyun denemedim istiyosan denerim oyunun ismini verirsen

hfzensr

Üye
İlla android olmasi sart deilse Bb bold 9900 var temiz cihaz 270 tl pasaport kayitli ozelliklerine filan bakabilirsin kamerasida iyidir mesajlasma olarak cok ii hemde dokunmatik neyse bn kendim ovmeyeyim sen kendin gir arastr kutulu faturali olanlari hala 400 civari bende ki pasaport kayitli die ucuza veriom

kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben nakit istiyorum veya iyi. Bir androud. Telefon ile takas ustune para verebilirim

hfzensr

Üye
Anladim peki siz bilirsiniz eger takas dusunurseniz beklerim veya nakitte olur geri donus yaparsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt