25 yılda 1000 erkek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
25 yılda 1000 erkek
Henüz 25 yaşında ama bin erkekle birlikte oldu. Hayat kadını olmadığını iddia ediyor. İngiliz bulvar gazetesi News of The World'ta yer alan habere göre Terri Hunter seks bağımlısı olduğu için henüz 25 yaşında olmasına rağmen şu ana kadar bin erkekle yattı.

Başkalarının alkol ya da sigara alışkanlığı olduğunu, kendisinin ise böyle bir alışkanlığı olduğunu belirten Terri, "Ben fahişe değilim" dedi. Bu alışkanlıktan kurtulmak için doktora giden genç kadının rahatsızlığına henüz çare bulunamadı. Doktorlar genç kadının günde defalarca cinsel ilişkiye girme ihtiyacı duyduğunu, soruna çare bulamadıklarını belirtti.

Bin erkekle birlikte olan Terri Hunter, "Bazen erkek bulmakta zorlanıyorum. Onun için internet üzerinde cinsel ilişkiye girecek erkek arıyorum. Öyle durumlar oluyor ki erkeğin ne kadar çirkin olduğu hiç fark etmiyor" itirafında bulundu.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bir de Fotoğraf Olsa.. :ehe

POWER

POWER

Üye

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Başkalarının alkol ya da sigara alışkanlığı olduğunu, kendisinin ise böyle bir alışkanlığı olduğunu belirten Terri, "Ben fahişe değilim" dedi.

İyi ki de Değilmiş.. :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bazı insanlar cinsel iç güdülerine dur diyemiyor.

jöly

Üye
:oha2::oha2:

_KadirşinaS_

Üye
Bu kadın resmen nemfoman olmuş. Bunu askere alsalar hem kendi,hem silah arkadaşları adına çok faydalı olur....:ehe

Exalans

Exalans

Üye
bizdede binde 1 şans yok

karides

Üye
Bu kadın resmen nemfoman olmuş. Bunu askere alsalar hem kendi,hem silah arkadaşları adına çok faydalı olur....:ehe

Kadının Nemfoman olduğuna hiç şüphem yok, aynı fikirdeyim. Benim bir müvekkilimin de karşısına çıkmıştı böyle bir vaka. Kızcağız 13 yaşından itibaren geçirdiği ruhsal bunalımdan kurtulamamış; 16 yaşına girdiği yıl, temmuz ayında bakireliğini kaybetmiş ve 2 ay içinde de sadece savcılığın tespit edebildiği 21 erkekle birlikte olmuştu. AİLESİ İÇİN TAM BİR YIKIMDI. Duruşma salonundaki utançları hala gözümün önünden gitmiyor işin açıkçası. Yargılananlar arasında, o küçücük kızcağızdan faydalanmak isteyen muhasebeciler, müdürler, barmenlerden tutun da inşaat işçizine kadar pek çok kişi vardı. Benim müvekkilime ne mi oldu? BERAAT :bigstar:

dreamnurse

dreamnurse

Üye
genelde psikolojik rahatsızlıkları olanlarda bu tarz şeylere rastalanabiliyor.durdurulamayan cinsel istek.bu yüzden genelde akıl hastanelerinde kadın ve erkeklerin bulunduğu binalar hatta bahçeleri bile ayrı olur ama tabii tecavüzler ve istenmeyen gebelikler yinede önlenemiyor :(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu alışkanlıktan kurtulmak için doktora giden genç kadının rahatsızlığına henüz çare bulunamadı. Doktorlar genç kadının günde defalarca cinsel ilişkiye girme ihtiyacı duyduğunu, soruna çare bulamadıklarını belirtti.

Nasıl muayene ettiler de bu sonuca ulaştılar acaba :hmmm
:ehe

jöly

Üye
:ehe:ehe

D3N1Z

D3N1Z

Üye
:birak: :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt