guzel valla aslında pek maxi buluşması gıbıde dıyıl yanlış bıl
mıyosam ordakı herkes zaten arkadas enazından ısa engın eroltabı sende ama yıne soluyorum ortam guzel
![]()
Mendereste cenaze ne gezer Ali
![]()
Parlamış baksana yahu 
Son resimde İsa gazel yakacaktı, onun için dertli duruyoruz.Ortadaki resimde de ben sanırım dertlendirdim biraz ortamı; düşünceler almış bizi yani.
Yani kısmen buluşmalarımız böyle geçiyor, daha önce de Deniz, Kaan ve benim kuzen toplanır içerdik buluşmalarda. O zamanlar Erol ve İsa pek aktif değildi tabii ama Adana buluşmalarındaki muhabbet hep hoş olmuştur.

Aynen katılıyorum. Ben de olmayı istemiştim ama artık insallah Ali de askerden dönsün o yörede birlikte bir dostlar bulusması daha yaparız, güzel olur.

tabıkıdemarasa gelcem belkı orayada gelırım
![]()

Evet, Cemil ve Enginle yeni tanıştım ben İsa ve Erol'un mahalleden arkadaşlarıydı, biz de arkadaş olmuş olduk böylece.

heyy dogru bılıyormusumvalla ne dıyım guzel bı ortam olmus emınım darısı bızım ıst bulusmalarına
bıde saz calan bulsak tam olcakk

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Doğru, ortada bir değil birden çok cenaze vardı.Birçoğumuzun içinde birileri yaşarmış bir zamanlar; anladık ki o birileri ölmüş içlerimizde de, selaları eksikmiş.Hasan verdi sela'yı sazla,biz de niyaza durduk sözle.. El faaaatiha.DiaBLoS™;3558783' Alıntı:En üst resimlerden ( ortada ) ve en sonda ki resimler iyi güzel hoşta , sanki cenaze var önünüzde ... Enteresan geldi bana ... Fark ettiniz mi ?![]()