240x320 Ekran Boyutlarında Java Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

xxrapperxx

Üye
Paylasim Icin COk Saol!

ayhan_19

Üye
6233 için işe yarar güzel bi mp3 programı veya kamera programı yapılmıyo ne yazıkki oda sis dosyaları desteklememesinden ama sesi diğer telefonlara yeter paylaşım için sağol

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
6233 için işe yarar güzel bi mp3 programı veya kamera programı yapılmıyo ne yazıkki oda sis dosyaları desteklememesinden ama sesi diğer telefonlara yeter paylaşım için sağol

Evet sesi muhteşem. Kardeş sis de desteklese mükkemmel olurdu adı. ;)

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
saol kardeş ellerine sağlık :oke:

Furky0615

Furky0615

Üye
paylasım için saol

loopusxxx

Üye
arkadaşım programların olduğu link ölü bi bakı versen

esmercocuq35

Üye
paylaşımın için teşekkürler

dr.fuchs

Üye
eyvlh kardeşim emeğe saygı

mgemici

Üye
Sağolaın oyunlar süperdi ama program azmış biraz.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi

rediuhl

Üye
eline saglık paylaşım için.

sgp_0537

sgp_0537

Üye
Emrah Arşivdeki Bazı Programlar Hafıza Kartını Bozabiliyor,Şöyleki Sen Hafıza Kartının İçine Programın Girmesini İzin Veriyorsun Ya Hani,İŞte O Ara Telefon Zorlanırsa Hafıza Kartı Bozulabiliyor,Örneğin Benim 1Gb MMc Hafıza Kartı Bozuldu,Orj 128le İdare Etmek Zorunda Kaldım :)
Yanlış Anlama Programlarını Eleştirmiyorum,Şu An Senin Oyun Arşivin Yüklü Telefonumda,Hepsini Zevkle Oynuyorum,Eminimki Programlarda Muhteşemdir...

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Programların hafıza kartını bozması diye birşey sözkonusu olamaz. Kartının bozulmasına üzüldüm ama teknik olarak mümkün değil bu. Galiba başka bir sorundan kaynaklı olarak bozuldı kartın. Ben 1-2 gün değil 3 yıldır bu programları kullanıyorum. Farklı telefonlarda ve markalarda kullandım ve hiçbirinde bu tür hatalar vermedi. Eğer kartın aşırı doluysa bu tür sorunlar olabilir. Ben kartımın en fazla 2-3 ünü dolduruyorum. Size de bunu öneririm. Kartı tamamen doldurmayınız.

kaos-ogulcan

Üye
saoL

kobra_1990

Üye
slm kardeş oyunlar güzel de şu programları indirdikten sonra rar da çıkarıyorum ama jarlı olarak çıkmıyor bir klasör içinde birçok dosya çıkıyor nasıl etcez bu işi yoksa telefona rar lı halde mi atacaz? B yardım ediver ellerine sağlık

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş uzantısı rar ise jar olarak değiştir. Eğer uzantısı jar ise direkt telefona at. Uzantısını öğrenmek istiyorsan, windowsta araçlar/klasör seçenekleri/görünüm'e gir. Burada "Bilininen dosya türleri için uzantıları gizle" yazısının başındaki işareti kaldır, böylece dosyanın uzantısını görebilecek ve değiştirebileceksin. Dosya adının sonunda .rar veya .jar yazar. Eğer .rar ise .jar olarak değiştir ve telefona at. İşlem bu kadar, kolay gelsin. Özelden yazmadım, çünkü başka sorun yaşayan arkadaşlar da faydalanabilsin istedim.

ersoy20

Üye
s.a. birader bende 6131 var player lar çalışmiyor divace error ???? filan bir fikrin varmı?:D

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeş oyunlar konusunda 6233 ve 6131 uyumlu ama programlar çalışmayabiliyor. Dene istersen, artık hangileri çalışırsa.. :)

enes442

enes442

Üye
link kırık gözüküyo bende

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Linki şimdi denedim kırık değil.

Takipçi Satın Al

Üst Alt