240x320 Ekran Boyutlarında Java Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

redragonn

redragonn

Üye
yaw rapid link sayfasına giriyom free tıklıyom indirme sayfasına geçmiyo neden olabilir

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Günlük 10 mb'lık indirme limitin dolmuştur, modemini kapat ve 20 saniye bekle, sonra tekrar aç ve linke tekrar gir. Geri sayım başlayacak, o sürenin bitmesini bekle, ondan sonra indirebilirsin.

murteza

Üye
Programlar
-------------------------------------------------------------
BlueChat.jar (Bluetooth üzerinden chat)
nokianseri_94bitl5j.jar
Mobile Webcam.jar (Cep telefonunu webcam olarak kullanmak için)
mToolbox FULL.jar
Chetan-player.jar (Oynatıcı)
Blooover2.jar (Karşı telefonun içine girmek için)
Video player.jar (Adı üstünde)
KDPlayer_EN_240x320.jar (Güzel bir MP3 çalar)
Allah'ın isimleri.jar
Compass.jar
MP3 Player.jar
Web Player.jar
FaceWarp.jar (Kamerada çekilen resmi şekilden şekle sokun)
Dictionary Eng-Tur.jar (sözlük)
Dictionary Tur-Ing.jar (Sözlük)
Java me Test.jar (Telefon özelliklerinin alayını görüntüler :) )

cemmocan12

cemmocan12

Üye
bu pragramlar u600 e olurmu

bager_065

bager_065

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
6300dada oluyor

xxdeserter

Üye
kardeş indiremiyom be ? sorun ne? acaba site açılmıyo...

sgp_0537

sgp_0537

Üye
Programların hafıza kartını bozması diye birşey sözkonusu olamaz. Kartının bozulmasına üzüldüm ama teknik olarak mümkün değil bu. Galiba başka bir sorundan kaynaklı olarak bozuldı kartın. Ben 1-2 gün değil 3 yıldır bu programları kullanıyorum. Farklı telefonlarda ve markalarda kullandım ve hiçbirinde bu tür hatalar vermedi. Eğer kartın aşırı doluysa bu tür sorunlar olabilir. Ben kartımın en fazla 2-3 ünü dolduruyorum. Size de bunu öneririm. Kartı tamamen doldurmayınız.
Kartımın Bozulma Sebebini Zaten Biliyorum Ben,Kart Yarıdan Fazla Doluydu Zaten:coold:
Bide İnternette Okudum Kartın İçinde Bi Görev Yaptırırken Aniden Yarıda Keser Devamını Getirmessen Kart Bozulabiliyormuş,Benimkide Öyle Birşey Herhalde,Senin Programlarını Eleştirmedim Yanlış Anlama,Telimdeki Oyunlarda Proglarda Senin Arşivden Hep :naughty::naughty:

t_u_r_a_n

Üye
eline salık abi

--------------- Ekleme ---------------

eline salık abi süper:oke::oke::oke::oke::oke::oke:

obas

Üye
teşekkürler

xyz_xyz

Üye
eyw birader.saol

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 66 tane daha S40 program veriyorum ama başka bir konu açacağım, oraya da bakarsınız.

eyub

Üye
saol dostum paylaşım için teşekkürler

cagatayg

Üye
üstat Son Derece Başarılı Olmuş. özellikle şu Sözlükler Acaip Işe Yaradı. Bende 6300 Var Ama Başka Nokıa Modellerindede çalıştı.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Sözlükler Siemens MC 60'tan kalma programlardı.

ali1717

Üye
5300 a olur inşallah

timsah35

Üye
müdür öncelikle eline sağlık ancak bi sorum olacak... Bende nokia 6300 mevcut bu senin programların içinde ki webcam programı bende çalışırmı eğer çalışırsa nasıl çalıştırıcağımı anlatırsan sevinirim şimdiden teşekkürler tekrar saolasın...

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
ellerin dert görmesin.umarım çalışır:oke:

sercu

sercu

Üye
Sağol kardeşim İlgimi Web cam programı çekti sağol. bi denicem denedikten sonra yorumumu yaparım bida.:pro:

orhun42

Üye
allah razi olsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt