Chrome ve Yandex yetiyor bana :pro:
Emma-Watson Üye veyseloglu' Alıntı: firefox - chrome - ie - opera; bence 4 Genişletmek için tıkla ... İe nin canı cehenneme
veyseloglu' Alıntı: firefox - chrome - ie - opera; bence 4 Genişletmek için tıkla ... İe nin canı cehenneme
abandonware Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Opera da v 15 ile logosunu değiştirdi Genişletmek için tıkla ... görmedim yeni logoyu ben daha - - - Eklendi - - - Emma-Watson' Alıntı: İe nin canı cehenneme Genişletmek için tıkla ... yok ya yinede iyi ie en azından windows 8 üzerinde çalışan son sürümleri.. Zamanında ne çok anımız olmuştu ie 6 ve 7 ile
Tahir' Alıntı: Opera da v 15 ile logosunu değiştirdi Genişletmek için tıkla ... görmedim yeni logoyu ben daha - - - Eklendi - - - Emma-Watson' Alıntı: İe nin canı cehenneme Genişletmek için tıkla ... yok ya yinede iyi ie en azından windows 8 üzerinde çalışan son sürümleri.. Zamanında ne çok anımız olmuştu ie 6 ve 7 ile
abandonware Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Opera logo aynı rengini açmış kırmızı biraz açık kırmızı gibi olmuş Genişletmek için tıkla ... hmm.. şimdi farkettim
Tahir' Alıntı: Opera logo aynı rengini açmış kırmızı biraz açık kırmızı gibi olmuş Genişletmek için tıkla ... hmm.. şimdi farkettim