pelın_ enginzz' Alıntı: y kuzum bole yalanlara karnımız tok artık ya ınsanlar ne yapacagını ne yalanlar uydurum mılletı kandıracagını dusunuyor ----------Eklendi @ 13:06:36 ---------- Yazıldı @ 13:05:00 ---------- nasıl bı denklem bu kafam karıstı Genişletmek için tıkla ... valla kuzum bılmıyorum ama isanın yazdıklarına şaşırdım belkıde vardır gercekten böle bişey
enginzz' Alıntı: y kuzum bole yalanlara karnımız tok artık ya ınsanlar ne yapacagını ne yalanlar uydurum mılletı kandıracagını dusunuyor ----------Eklendi @ 13:06:36 ---------- Yazıldı @ 13:05:00 ---------- nasıl bı denklem bu kafam karıstı Genişletmek için tıkla ... valla kuzum bılmıyorum ama isanın yazdıklarına şaşırdım belkıde vardır gercekten böle bişey
' KalendeR ' Üye pelın_' Alıntı: isanın yazdıklarına şaşırdım belkıde vardır gercekten böle bişey Genişletmek için tıkla ... Ben şakasına yazdım onları ya hu..Herhangi başka bir sayıyı da gizemli hale dönüştürebilirim
pelın_' Alıntı: isanın yazdıklarına şaşırdım belkıde vardır gercekten böle bişey Genişletmek için tıkla ... Ben şakasına yazdım onları ya hu..Herhangi başka bir sayıyı da gizemli hale dönüştürebilirim
pelın_ ' KalendeR '' Alıntı: Ben şakasına yazdım onları ya hu..Herhangi başka bir sayıyı da gizemli hale dönüştürebilirim Genişletmek için tıkla ... hımmpekı ozaman bende ınanmıştımmm
' KalendeR '' Alıntı: Ben şakasına yazdım onları ya hu..Herhangi başka bir sayıyı da gizemli hale dönüştürebilirim Genişletmek için tıkla ... hımmpekı ozaman bende ınanmıştımmm
' KalendeR ' Üye Revengeful' Alıntı: aklımdan geçen sayıyı tahmin edersin hadi bakalım onu yap Genişletmek için tıkla ... 31 ?
Revengeful' Alıntı: aklımdan geçen sayıyı tahmin edersin hadi bakalım onu yap Genişletmek için tıkla ... 31 ?
Revengeful Emekli Yönetici günlük hayatta sen 30 dan 32 yemi atlıyorsun yoksa 68 den .. neyse sustum ben