23/08/2011 son beta yeni

Sponsorlu Bağlantılar

gs01

Üye
yok ayarlanmıyor. gözden kaçırmadıysam bulamadım

genel olarak titreşim seviyesini düşürdüğünüzde msj uyarısı hala aynı mı kalıyo peki? 1.2 de genel olarak titreşim seviyesini düşürünce msjda da etkili oluyodu ama 2.0 betalarında genel olarak titreşim ayarını düşürünce sadece aramada etkili oluyo msjı etkilemiyo? bu olayı deneme imkanınız var mı peki? ona göre geçeceğimde bu betaya.

clonexcell

clonexcell

Üye
yükleyen arkadaşlar mesaj titreşimi ayarlanabiliyor mu bi bakabilirler mi acaba? arama titreşim seviyesi ayarlanabiliyor ama msj titreşim seviyesinin ayarlanıp ayarlanamadığına bakabilirlerse sevinirim :)

titreşim seviyesi ayarlanıyor ama arama ve mesaj aynı olur sadece sms icin olmuyor.

adilekci

adilekci

Üye
Telefon şuan hafıza kartını görmüyor bende.

2-3 defa kapat aç yaptım. Şuan sorun yok. :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye

bada 2.0 yükledikten sonra yapmamız gerekenler

Pre-configuration Set İşlemi Nasıl Yapılır?
Tuşlara basılarak
*#272*ssdd# kodu girlir.

Örnek: ssdd telefon saati anlamına gelmektedir telefonunuzun saati örneğin 11.25 olsun girilecek kod *#272*1125# olacaktır.
Ekrana gelen listeden KOR seçeneği seçilcek ve telefonun kendisini kapatıp tekrar açması beklenecek. Unutulmaması gereken Pre-configuration Set İşleminde tüm lerin silineceğinden yedek almayı unutmamak olmaktır.

Social Hub Servisi Nasıl Etkinleştirilir?

Ayarlar Menüden Hesaplarıma Girilir
Açılan sayfadan yasal uyarı butonu kabul edlir ve sayfa onaylanır
Etkinleştirdikten sonra telefonu bir defa kapatıp açarsanız olur
Hesap Eklemek içinde ayarlar menüsünden hesaplar bölümünden ekleme yapabilirsiniz

çok fazla mavi ekran alıyorsanız;

*#7092463*#
debug
debug level
low
save

1. İlk defa şarj için *#0228# tuşlanır ve ilk 2 parametrenin %100’e gelene kadar sarjdan çıkarılmaması sağlanır.
2. Pre-Config *#272*ssdd# kodu girlir.
3. Debug Level Low a alınarak telefonun mavi ekran vermesi önlenir.
Yöntem 1: *#7092463*# --> debug --> debug level --> low --> Kaydet--> Yeniden Başlatma
Yöntem 2: * #33284*# --> Yeniden Başlatma
4. mDNIe'i aktif et .
A.)*#197328640# tuşla
B.)Çıkan menü de 6'ı (Video) , ondan sonrakı ekran da ise 5'i (Display Settings).
C.)Bunları yaptıktan sonra elen menü de 2numaralı secenek mDNIe dir.Tuning Mode [OFF] olarak gorunuyorsa ustune tıklayarak [On] mode'a al.
D.)Bundan sonrası sadece menuden tamamen cıkın ve tus kılıdıni kapatıp aç
5. Bağlantıları Kur:
Ayarlar > Şebeke>Bağlantılar > Yeni.

Şebekenize göre ayarlar ;

TURKCELL
İsim: TURKCELL-ISP
Erişim İsmi: internet
Kimlik Denetim Türü: normal
Kullanıcı Kimliği: gprs
Şifre: gprs
Protokol: http
Ana Sayfa URL?si:
Proxy Adresi: 0.0.0.0:80
Gecikme Süresi: 300

İsim: TURKCELL-MMS
Erişim İsmi: mms
Kimlik Denetim Türü: normal
Kullanıcı Kimliği: mms
Şifre: mms
Protokol: HTTP
Ana Sayfa URL?si: WebMesaj
Proxy Adresi: 212.252.169.217:8080
Gecikme Süresi: 90

AVEA
İsim: AVEA ISP
Kimlik Denetim Türü: Normal
Kullanıcı Kimliği: wap
Şifre: wap
Ana Sayfa URL?si:

İsim: AVEA MMS
Kullanıcı Kimliği: mms
Şifre: mms
Ana Sayfa URL?si:
Proxy Adresi: 213.161.151.201:8080

VODAFONE
İsim: Vodafone Internet
Kullanıcı Kimliği: vodafone
Şifre: vodafone
Ana Sayfa URL?si:

İsim: Vodafone MMS
Kullanıcı Kimliği: vodafone
Şifre: vodafone
Ana Sayfa URL?si:
Proxy Adresi: 217.31.233.18:9401

----------Eklendi @ 16:25:35 ---------- Yazıldı @ 16:22:15 ----------

ARKADAŞLAR BUNU BİR SİTEDEN ALINTI YAPTIM PAYLAŞMA NEDENİM [ Pre-configuration ] İŞLEMİ YAPILMASI GEREKMİ DİYE MERAK EDEN ARKADAŞLAR VARDI

murat5889

Üye
kardeşim mDNIe bu nedemek oluyo.ne işe yarıyo???

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
kardeşim mDNIe bu nedemek oluyo.ne işe yarıyo???

walla bende bilmiyorum bu arada reklam oluyor ceza veriyolar diye site ismi veremiyorum ama biraz araştırın googlede
Beta Bada 2.0 Firmware Güncel Linkler diye

BADA 2.0 SHP li sürümü çıkmış bence çok daha iyi olmuş kesinlikle onu indirmenizi tavsiye ederim

gs01

Üye
mDNIe ekran kalitesini artırma ile ilgili bir ayardı ben yapmıştım renkler değişmişti film veya video izlerken açılması özellikle tavsiye ediliyordu ama benim pek hoşuma gitmemişti belkide gözüm bu şekilde alıştığı için öyle olmuştu :ehe deneyin bi zararı yok beğenmezseniz geri kapatırsınız

----------Eklendi @ 00:45:59 ---------- Yazıldı @ 00:42:13 ----------

hatta şu an mDNIe modu açtım tekrar görüntü yumuşatıyo sanki özellikle msj yazarken yazılarda tuş takımında farklılığı görebilirsiniz :good:

stanger79

Üye
mesajlar sime mi kaydoluyor tele mi? birde ben önceki beta da sim karta rehber kaydı yapamıyordum burada yapabiliyor muyuz..son olarak önceki beta daki sürekli internet çekmesi bitti mi?

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
mesajlar sime mi kaydoluyor tele mi? birde ben önceki beta da sim karta rehber kaydı yapamıyordum burada yapabiliyor muyuz..son olarak önceki beta daki sürekli internet çekmesi bitti mi?

KARDEŞİM MESAJLAR TELE KAYDOLUYO VE İSİMLERİDE SEN İSTER TELEFONA İSTER REHBERE KAYDEDEBİLİYORSUN

!! AMA BENİM KULLANDIĞIM SHP Lİ VERSİYONU VE BURDAKİ LİNKTE PAYLAŞILAN SÜRÜME GÖRE DAHA STABİL GELDİ TELEFONDA NEREDEYSE SIFIR KASILMA VAR BETA BADA YENİ LİNK YADA FARMWİRE diye arat googlede onu yükleyin

BU sürümü bizle paylaşan SKAPTAN nickli arkadaşımıza karşı eleştiri olarak anlaşılmasın!!

sadece yeni bir sürüm ve daha stabil diye onu yükleyin diyorum

mustafa1800

Üye
uygulama üreticilere allah kolaylık versn o halde :D

sfx1

sfx1

Üye
bu versiyonda şarj çok çabuk bitiyor yeniden yüklesem sorun düzelir mi acaba arkadaşlar ?

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
bu versiyonda şarj çok çabuk bitiyor yeniden yüklesem sorun düzelir mi acaba arkadaşlar ?

evet şarjı bir hayli fazla tüketiyor bir de telefonla biraz uğraşıyosan gün içinde yedek batarya ya da şarj cihazını yanında bulundurman lazım:) tekrar yüklemenle geçecek birşey değil

jackall_099

Üye
facebook chat e bağlanamıyorum server a bağlanılamadı diyor ne yapmalıyım??

merhamet123456

merhamet123456

Üye
ya ben mavi ekran alıyordum debug level low yaptım mavi ekran gelmiyo ama kendi yine açılıp kapanıyoryanı çok bişey değişmedi. bi sitedede high yapın diyordu şimdide high yaptım daha kapanmadı bakalım nolcak.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
ewet mavi ekran gelmiyor ama sürekli reset atıyo kendine bu kadar sabretti,k az daha artık final sürümlerini yükleyeceğiz

Konfic

Üye
2.01 ve önceki tüm sürümleri yükledim test ettim. Tüm beta sürümlerinin hepsinde Network paylaşımlı tüm uygulamalarda sistem kırılıyor. Uygulama çakışma hatası veriyor ( Malum mavi ekran) aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırın ve görün. En son sürümde süre biraz daha uzuyor ama yinede kurtulamıyorsunuz (Aynı anda birden fazla network uygulaması çalıştırdığınızda bu sorun oluşuyor ) dolayısıyla sorunsuz kullanım için network uygulamalarınızı aynı anda çalıştırmamaya özen gösterin ;)

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
2.01 ve önceki tüm sürümleri yükledim test ettim. Tüm beta sürümlerinin hepsinde Network paylaşımlı tüm uygulamalarda sistem kırılıyor. Uygulama çakışma hatası veriyor ( Malum mavi ekran) aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırın ve görün. En son sürümde süre biraz daha uzuyor ama yinede kurtulamıyorsunuz (Aynı anda birden fazla network uygulaması çalıştırdığınızda bu sorun oluşuyor ) dolayısıyla sorunsuz kullanım için network uygulamalarınızı aynı anda çalıştırmamaya özen gösterin ;)

güzel tespit

kamercem

Üye
dejected error ! dedi :S mavi ekran geliyo açılınca ne yapıcam

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telaş yapma
aynı işlemi tekrar yap

Takipçi Satın Al

Üst Alt