Xperia serisi hakkında yorum yapmayacağım zira şahsen almazdım.Batarya ve SD kart sorun değil benim için ama pahalı, istanbul bilişimde samsung türkiye garantili 300 tl daha ucuz normal piyasa fiyatına göre. Z3+'a nasıl bakıyorsunuz ?
Note 4 - Note Edge - S6 Edge ciddi anlamda güzel tasarıma sahip cihazlar bence. Eskisi gibi damacana plastiği falanda değiller.Ben bu tasarıma hayran kaldım sizi bilmem herkes kullanamaz tabiki ama Note Edge bence çok güzel.

Katlanılabilir Note tablet gelebilir bu sonbahar artık kim sürekli aynı tasarımı yapıyormuş göreceğizNote 4 - Note Edge - S6 Edge ciddi anlamda güzel tasarıma sahip cihazlar bence. Eskisi gibi damacana plastiği falanda değiller.

Eğer doğrusunu da söylemek gerekirse,
o fiyata hiç birisi değmez.
Bilgisayar fiyatına cep telefonumu olur, üstelik hiç birisi de hakedecek özellik ve donanıma sahip değil.
Düşünsenize, her seferinde kısa aralıklarla model yeniliyorlar, insanlar kuyrukta bekliyor, bir bakıyorsun tamamen bir hiç...
O yüzden de aynı özelliklere sahip yarı fiyatına olan cihazları almak daha iyi..
Bu durumda, çıkış zamanıyla ilgili olumsuz düşünceniz olsa da sizin alacağınız iPhone 6 gibi görünüyor.Şahin fiyatına bilgisayar oluyorsa bilgisayar fiyatına telefonda olur bence.
S6'da da kararsızım kimisi iyi diyor kimisi 2 ayda şişiyor hergün wipe data atıyorum diyor ne alacağamızı şaşırdık elimde külüstürlü dolanıyom şuan.
1 aydır S6 kullanıyorum Sorun yok ama 1 ay daha beklersen sağlıklı bilgi verebilirim.
Şu anda sadece ram biraz yüksek ama sorun cikarmiyor.
Eyvallah ayfon fiyatları uçuyor yine 16gb başlangıç fiyatı 2700 tl 
Bu fiyata tek çıkış yolun ANDROİDDüşüreceklerini sanmıyorum Apple Türkiye yürek yemiş heralde kafası iyi.