H0lligan Üye Bessonnitsa' Alıntı: Neyse olan oldu artık! Belki iCloud'u çalınan arkadaşlar ünlü filan olur tanış olmasak da tv'de olmasa bile zorrent veya diğer sitelerde karşımıza çıkar halk kahramanı olurlar Genişletmek için tıkla ... yada mustehcen foto lari cikar rezil olurlar
Bessonnitsa' Alıntı: Neyse olan oldu artık! Belki iCloud'u çalınan arkadaşlar ünlü filan olur tanış olmasak da tv'de olmasa bile zorrent veya diğer sitelerde karşımıza çıkar halk kahramanı olurlar Genişletmek için tıkla ... yada mustehcen foto lari cikar rezil olurlar
teknolojibaronu Üye Rezil olmak denmez buna. Denecek kelime bulamıyorum ama insanların özeline girip onları ifşa etmek onları rezil etmek değil bence sonuçta o bir "ÖZEL"
Rezil olmak denmez buna. Denecek kelime bulamıyorum ama insanların özeline girip onları ifşa etmek onları rezil etmek değil bence sonuçta o bir "ÖZEL"
H0lligan Üye teknolojibaronu' Alıntı: Rezil olmak denmez buna. Denecek kelime bulamıyorum ama insanların özeline girip onları ifşa etmek onları rezil etmek değil bence sonuçta o bir "ÖZEL" Genişletmek için tıkla ... haklisin ama toplum icinde rezil oluyorlar isde malesef
teknolojibaronu' Alıntı: Rezil olmak denmez buna. Denecek kelime bulamıyorum ama insanların özeline girip onları ifşa etmek onları rezil etmek değil bence sonuçta o bir "ÖZEL" Genişletmek için tıkla ... haklisin ama toplum icinde rezil oluyorlar isde malesef
teknolojibaronu Üye Jelly Beanci' Alıntı: Ben klaud'a selfie bile koymuyorum Adamlarda ki cesarete bak Genişletmek için tıkla ... Aynen resmen kendi ellerinle alın işte benim resmim diyor
Jelly Beanci' Alıntı: Ben klaud'a selfie bile koymuyorum Adamlarda ki cesarete bak Genişletmek için tıkla ... Aynen resmen kendi ellerinle alın işte benim resmim diyor