0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
sorun apple da degilki kacak repo kullananlarinkini hacklemislerBu olay daha önce yaşanan trajedilere rağmen iCloud'un yeterli önlemleri almadığını gösteriyor.
sorun apple da degilki kacak repo kullananlarinkini hacklemisler
wow sakin dostum jb kullanici karariyla yapiliyor kimse jb yuzunden apple ı suclamamaliApple sistemi kapalı tutup güvenlik ön planda olan bir yazılım ürettiğini iddia ediyorsa direkt olarak JB'ye kapatsın cihazı, madem o kadar masum firma! Gazi olan amerikalı ünlüler de mi hepsi jb'liydi? Rekabetin ortasında olduğumuz için pek umursanmadığımızı düşünüyorum!
Bende diyorum işte Apple jb'ye izin vermesin!wow sakin dostum jb kullanici karariyla yapiliyor kimse jb yuzunden apple ı suclamamali
Biraz zor. İllaki açık buluyorlar.Bende diyorum işte Apple jb'ye izin vermesin!
Biraz zor. İllaki açık buluyorlar.
neden izin vermesinki onemli olan kullanici deneyimini arttirmak degilmi ? apple jb olmazsa bence cok da bi ise yaramazdi hersey kisitli sonucda yapilacak cok da sey yok jb siz. telefonu telefon olarak kullanan jb atmaz bilgileride guvende kalir jb kullananda repo kaynaklari olarak cydia yi secerse ve biraz da dikkatli olursa hersey sorunsuz isler.Bende diyorum işte Apple jb'ye izin vermesin!
neden izin vermesinki onemli olan kullanici deneyimini arttirmak degilmi ? apple jb olmazsa bence cok da bi ise yaramazdi hersey kisitli sonucda yapilacak cok da sey yok jb siz. telefonu telefon olarak kullanan jb atmaz bilgileride guvende kalir jb kullananda repo kaynaklari olarak cydia yi secerse ve biraz da dikkatli olursa hersey sorunsuz isler.
barajin duvarini yikmiyoruz alani genisletiyoruzBarajın duvarı yıkılırsa serbest kalan suya müdahale edebilir misin? Benim iOS kullanma sebebim kapalı olması! Cihazıma istediğim veriyi aktarıp paylaşabiliyorum. Ben jbli olsam iCloud hesabım çalınsa belki başım belada olurdu şuan
Neyse olan oldu artık! Belki iCloud'u çalınan arkadaşlar ünlü filan olur tanış olmasak da tv'de olmasa bile zorrent veya diğer sitelerde karşımıza çıkar halk kahramanı olurlarbarajin duvarini yikmiyoruz alani genisletiyoruzbenimde ios kullanmama sebebim kapali sistem olmasi ama ote yandan apple a laf yok hani 4dahil 4e kadar olan tum ipod touchlari kullandim su zamana kadar bu kapali sistem olayi yuzunden artik ipod touch kullanmiyorum ama muzik icin olan ipod lar var mesela 80gb lik olan dan ben de de var bitane hem hard disk hem mp3 olarak kullaniyorum eskiden icine filim atar izlerdim sarjida iyi hem 1hafta gidiyor en az yani demek istedigim su apple iyi bir firma ama telefonlarinin sistemi pek para etmiyor benim gozumde jb atsan oda ayri bir dert dedigin gibi barajin duvari yikilinca is bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?