21 Mayıs'ta Tanrı yeryüzüne inecek DIKKAT DIKKAT

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
21 Mayıs'ta Tanrı yeryüzüne inecek DIKKAT DIKKAT

Siyamend KAÇMAZ - MOSKOVA / DHA
Rusya'da ABD'li papazın "21 Mayıs 2011 tarihinde Tanrı yeryüzüne gelecek. İncil�de böyle yazıyor" şeklindeki iddiası billboardlara taşındı. Rusya�daki Kirov, Novosibirksk, Karsnoyarsk, Omsk ve Saransk başta olmak üzere birçok şehirdeki sokaklara hatta başkent Moskova sokaklarına dahi "21 Mayıs 2011 tarihinde Tanrı yeryüzüne gelecek. İncil�de böyle yazıyor" şeklindeki afiş billboardlara asılmaya başlandı.

Rus Komsomolskaya Pravda gazetesinde yer alan haberde, 21 Mayıs�ta Kıyamet�in kopacağı şeklindeki sözlerin 89 yaşındaki Amerikalı Papaz Harold Camping�e ait olduğu ve buna istinaden Rusya�da da, Amerika�da olduğu gibi 21 Mayıs�ta Kıyamet�in kopacağı iddialarının ortaya atılmasına ve sokaklardaki billboardlara dahi yansımasına sebep olduğu belirtildi.

Afiş siparişi adresinin Amerika�da bulunan "Aile Radyosu" adlı bir oluşumun olduğu ve Moskova üzerinden verildiği iddia edilirken, bu afişler halk tarafından tepki almaya başladı. Sibirya�nın Krasnoyarsk şehrinde, Kıyamet�in 21 Mayıs�ta kopacağı haberi gündeme otururken, insanların her yerde bu konuyu konuştukları belirtildi.

Krasnoyarsk Belediyesi ise şehirdeki birçok yerde beliren bu ilginç afişler için inceleme başlattı. Haberde Camping�e göre, Kıyamet�in 21 Mayıs Cumartesi günü Moskova saatiyle sabah 06:00�da kopacağı, Kıyamet�in kopmaması kehanetin gerçekleşmemesi ve yeryüzünde hayatın devam etmesi durumunda Harold Camping geri çekileceği ve İncil�i daha iyi anlamak için çalışmalara başlayacağı belirtildi. Gazete, Camping�in daha önce de buna benzer bir açıklamayı 6 Eylül 1994 tarihinde yaptığı, hadisenin gerçekleşmemesinin ardından ise ortadan kaybolduğuna dikkat çekerek, Camping 48 dilde program hazırlattığı, Güney Afrika, Rusya ve Türkiye gibi ülkelerde de radyosunun bulunduğuna vurgu yaptı.

Öte yandan Camping�in Kıyamet�in kopması ile ilgili tarihi kafasından ortaya atmadığı, İncil�deki şifreleri açarak ve Hz.İsa�nın çarmığa çekilmesinden sonraki 722 bin 500 günü hesaplayarak, matematiksel bir hesapla ulaştığı dile getiriliyor. Rusya�da insanların bir kısmı buna inanmaya ve endişe duymaya başlarken, bir kısmı ise bunun Harold Camping�e ait olan "Aile Radyosu"nun bir reklamı olduğunu düşünüyor.

DHA

2012 dede kıyamet kopcak :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kıyamet gelsede kopsak :D:ehe bunları çıkar amaçlı mı söylüyorlar acaba :hmmm.2012 de kıyamet kopacagına inanmıyorum,buna hayli hayli inanmam.

Till_Lindemann

Till_Lindemann

Üye
Kıyamet haftaya saat 14:50 de kopcak :D bunuda ben sölüon :ehe

ladrex84

ladrex84

Üye
ıslamiyet anlayışına göre kıyamet zamanı sadece allah bilir. Ve kıyametin zamanını tam bilemesekde yarın olacakmış gibi düşünüp öyle ibadetleri yapmak en doğrusu ayrıca cuma akşam namazından sonra kıyametin kopacağı hadislerde yazılı. Yinede en doğrusunu allah cc. Bilir.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve NeO_Revolution
dufy85

dufy85

Üye
ıslamiyet anlayışına göre kıyamet zamanı sadece allah bilir. Ve kıyametin zamanını tam bilemesekde yarın olacakmış gibi düşünüp öyle ibadetleri yapmak en doğrusu ayrıca cuma akşam namazından sonra kıyametin kopacağı hadislerde yazılı. Yinede en doğrusunu allah cc. Bilir.

katılıyorum.

kısacası bir atasözüyle özetlersek, Sen eşşeği sağlam kazığa bağla, kaçarsada kaçsın ;)

mesut1977

mesut1977

Üye
böyle gerizekalıların söylediklerine itibar etmemek lazım kıçımın papazı kendi reklamını yapmak için demiştir o lafı:d:

ultradeniz6

Üye
e daha inmedi 22 mayıs oldu :D :D

Furkan1103

Furkan1103

Üye
Adı ustunde incil yalan dolan syler

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye

bende katılıyorum :oke:

NeO_Revolution

Üye
kıyamet kopmadı ama gülmekten koptuk :d::d:

Kedi Yavrusu

Üye
cCc Allah CC. cCc

Kedi Yavrusu

Üye
sanki arkadaş sözlük yüzü görmemiş :hmmm

Adilx05

Adilx05

Üye
Ben Görmedim :kop::kop::kop:

55_BeRKaN_55

55_BeRKaN_55

Üye
:sukur:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
incil yalan dolan söylemezde onu değiştirenler söyler.

incil yalan dolan söyler demek doğru değil. İncil özellikle orta çağda kilise tarafından çıkar amaçlı defalarca değiştirildi ve 4 farklı nüshası şu anda kullanılmakta. İncil'i de Allah indirdi fakat orta çağ kilisesi çoğu okuma-yazma bilmeyen insanları kandırmak için değiştirdi!:oke:

ladrex84

ladrex84

Üye
incil yalan dolan söylemezde onu değiştirenler söyler.
bende sana katılıyorum. incilin içinde hala acaba hak olandan bi şeyler varmı, onuda merak etmiyor da değilim...

pelın_

yınemı kopuyoz ya:(

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
allahın kopukları ipini koparan kıyamet kopuyor diyor yahu bu nedir böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...