ilk mesaj benden
sonunda beklenen fw geldi stabilite ve 0 hatadeneyin görün
tşk utk4n üstad....
UTK4N KARDEŞIMIZIN KONU DUZENLEME YETKISINDE PROBLEM OLDUGUNDAN LINKLERI KONUYA EKLIYEMEDI BEN MESAJIMA EKLIYORUM MULTIUPLOAD LINKLERI SAHSIMA AIT....
Utk4n ~ c6v20. Rofs2 hariç.rar (30 MB)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Utk4n SpeciaL Edition 4x3 NormaL Menu.rar (DÜZENLENDİ)22.02.2011
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DeğişikLikLer ;
+ PerfoRmanS tekRaR aRttıRıLdı.
+ Yeni tema yapıLdı.
+ EfektLer değiştiRiLdi.
+ SensöR ayarLarı daha da hızLandıRıLdı.
Görsellerimiz Yeni:
sensorlerde bi problemimiz oldu birde temada begenilmeyen noktalar.efektler önceki efektlere çekildi .Batarya modu eklendi(UTK4N arkadaşımızın konu düzenleme yetkisi olmadığından ben ekledim arkadaşımız size yardımcı olucak
![]()

FoRumda font nasıL değiştiriLir diye konu waR.
NormaL t9 hiç oynamadım biLmiyoRum çünkü ben t9 kuLLanmıyoRum.
Fw yi teline yükle güzel bir menü ayarla iconlar karışık olmasın sonra xplore veya filebrowser ile private\200113DD\Content\matrixmenüdata.xml dosyasını hafıza kartına kopyala Fw ni NFE ile aç o hafıza kartındaki dosyayı NFE den aynı yola atHocam Menü deki İkonları Düzenlemek için Bi yardımcı olabilir misin bilgin varsa?

forumda ara bulman lazımUtakan senin fw deki keylock programını nerden bulabilirim
İmageshack işin suyunu çıkardıimageshack sitesine girip siteye üye iseniz; üye girişi yapın o zaman resimler görünüyor..

Fw yi teline yükle güzel bir menü ayarla iconlar karışık olmasın sonra xplore veya filebrowser ile private\200113DD\Content\matrixmenüdata.xml dosyasını hafıza kartına kopyala Fw ni NFE ile aç o hafıza kartındaki dosyayı NFE den aynı yola at
Bilgi İçin Çok Sağol Hocam (:
.Fw yi teline yükle güzel bir menü ayarla iconlar karışık olmasın sonra xplore veya filebrowser ile private\200113DD\Content\matrixmenüdata.xml dosyasını hafıza kartına kopyala Fw ni NFE ile aç o hafıza kartındaki dosyayı NFE den aynı yola at
forumda ara bulman lazım
İmageshack işin suyunu çıkardı![]()