emin dayı
Üye
-
Konu Sahibi
-
İlk ay 1 kuruş az alıyorlar, hesabı yuvarlayıp vatandaşı soymuyorlarilk ay 4,22 TL ve devam eden 11 ay boyunca 4,23 TL olarak olarak tahsil edilecektir.
Fırsatçıcell olarak adının değiştirilmesi gerekli.bimcell
Azmış Canım Ne Olacak
Ofli seni tam soymadıkları sürece, tüm zamlar az gelirAzmış Canım Ne Olacak
2 ekmek parası yahu
Trabzonda 1 Ekmek 5 Tl Ne 2 Ekmek Parası :POfli seni tam soymadıkları sürece, tüm zamlar az gelir
Ama onun grami yüksektir ama yinede çok pahalı. Ekmeğin içinde balıkta var mıTrabzonda 1 Ekmek 5 Tl Ne 2 Ekmek Parası :P
Bana Dese ki Aylık 3 Tl Değilde 1 Günde 5 Tl Olarak Tüm Yılın Vergisini Alayım Varım Derim.Böyle Taksıt Taksıt Olunca Güzel Olmuyor
İşte Taksit Taksit Alması Sıkıntı.Hele Paket Maket Yapacam Bişey Olacakya Bi Bakıyosun YetmiyorAma onun grami yüksektir ama yinede çok pahalı. Ekmeğin içinde balıkta var mı
Ufak ufak soyuyor, her ay mesaj geldikçe sinir oluyorum
Balık Yırmakta Var Gerek Yok Ekmeğe :P
Bimcell en ucuz paketi 34 lira yapar, 6 ay sonra da 39 lira yapar, kazıklama tahminleri gelsinİşte Taksit Taksit Alması Sıkıntı.Hele Paket Maket Yapacam Bişey Olacakya Bi Bakıyosun Yetmiyor
Turkcel Harici Kesmiyor Beni.Özellikle Trabzonda Çekmiyor Burada Allah'ın dağında 100 Mbpsyi Rahat Görüyosun Turkcelde
Bimcell en ucuz paketi 34 lira yapar, 6 ay sonra da 39 lira yapar, kazıklama tahminleri gelsin
2825-1940 =885 lira yapar, bununla 4 tane altın alamazsın.Asgari ücret olmuş 4.250 ₺
Herşey zamlansa nolacak ki dokunmaz bile
İstanbulda oturuyorum 3 kişilik bi aileyiz
Evde wifi , 2 faturalı telefon ve diğer vergilerle faturalar dahil aylık giderimiz sadece 1940₺
Üşenmeden hesaplamışsın helaaall2825-1940 =885 lira yapar, bununla 4 tane altın alamazsın.
Asgari ücrete yeni zam geldi.
4250 liranın 1940 lirasını harcarsan 2310 lira kalır ve bununla da 4 tane altın alamazsın.
Asgari ücrete zam geldi ama senin ödediğin 1940 lira fatura önceki asgari ücret döneminden kalma yani en az yüzde 50 artacak 3000 lirayı geçer.
Bu arada 4 altın nereden geldi diye sorma, o hesap sana ait.
-Herhalde,O 1940 ta mesela yani
Mecbur TL yüklediğinde, vazır vazır alacaklarrrrTelsiz Kullanım Ücreti Veremediğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?