2017 Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
2017 Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları
Milli Piyango İdaresi 2017 yılbaşı çekilişi sonuçlarını açıklamak için hazırlıklara başladı. Milli Piyango yılbaşı çekilişini canlı olarak izlemek ve resmi sonuçları öğrenmek için detaylar burada.




Her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşının gelmesiyle birlikte herkesi yoğun bir Milli Piyango çekilişinin heyecanı sardı. Tam bilete ikramiyenin isabet etmesi durumunda 60 milyon Türk Lirası ile birlikte tarihinin en yüksek ikramiyesi verilecekken, 60 TL’ye tam bilet, 30 TL’ye yarım bilet ve 15 TL’ye ise çeyrek bilet sahibi olunabilecek.


Sahte bilet tuzağına dikkat edilmesi gerek
Her sene olduğu gibi bu sene de yoğun bir şekilde sahte bilet uyarısı ve satıcıları ortada gezmeye başladı.
Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamada, bilet alacağınız yerin ruhsatına dikkat edilmesi gerektiği ve satıcıdan istenildiğinde ibraz edilmek zorunda olduğu belirtiliyor. Ayrıca biletin arka tarafında bulunan bayi satış mührüne de dikkat edilmesi gerekirken, pürüzsüz yada kağıdın örselenmemiş olmasına dikkat edilmelidir.


Biletin sol alt bölümünde bulunan güvenlik numarası iki parmak gezdirildiğinde, kabarıklığın hissedilmesi gerekmektedir. Bilet ışığa tutulduğunda bilet kağıdının dokusu içinde beyaz renkli MP amblemli filigranı bulunmaktadır.




Gene en uğrak nokta Eminönü Nimet Abla önü
Soğuk kış havası ve uzun kuyruğa rağmen gene en uğrak nokta İstanbul’un Eminönü ilçesindeki Nimet Abla önü oldu. Nimet Abla önünde her sene olduğu gibi bu sene de çok uzun kuyruklar oluşurken, ne kar nede yağmur bekleyenleri durdurmayı başardı.


Nimet Abla bu sene önceki seneler olduğu gibi kapıdaki kuyruğu minimum seviyeye düşürmek için online bilet satışına da başladı. Ayrıca biletleri Nimet Abla’nın Android uygulaması ile iOS uygulaması üzerinden de satın alabiliyorsunuz.


Milli Piyango sitesine erişilmezse ne yapılması gerek?
Milli Piyango sitesine özellikle çekiliş ardından çok yoğun bir şekilde giriş yapılıyor ve bu giriş nedeniyle site kitlenebiliyor. Bu gibi durumlarda özellikle ulusal gazeteler ile birçok farklı sitelerde anlık olarak tam liste ikramiye kazanan listesi paylaşılıyor. Buradan kazandıysanız kazandığınız ikramiyenin ne kadar olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz.


Milli Piyango resmi sitesinden canlı çekilişi izleyebilirsiniz
Milli Piyango İdaresi tarafından alınan karar ile birlikte resmi internet sitesi üzerinden, canlı çekilişi kolaylıkla izleyebilirsiniz. Şanslı numaralar burada açıklandıktan sonra, siteye de eklenecektir.


Milli Piyango 2017 Yılbaşı Çekiliş Sonuçları Öğrenme
Milli Piyango İdaresi çekiliş sonuçları ardından şanslı numaraları kendi sitesine ekliyor. Şanslı numaraları isterseniz adresi üzerinden kolaylıkla tam liste halinde öğrenebilecekken, dilerseniz direk olarak bilet numaranızı sorgulayarak biletinize ikramiye isabet edip etmediğini öğrenebilirsiniz.



2017 Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları
 
  • Beğen
Tepkiler: KinG Tornado


KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Sunucular Şuan Çok Yoğun Neyse Paylaşım İçin Teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sunucular Şuan Çok Yoğun Neyse Paylaşım İçin Teşekkürler
Yoğunluktan dolayı sitelere erişim yok bildiğim kadarıyla şuan için.
Gecenin ilerleyen saatlerinde veya sabah düzelmiş olur büyük ihtimalle :)
Sitemiz üyelerinden ikramiye kazanan şanslı kişiler oldu mu merak ediyorum :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: KinG Tornado


Üst Alt