2017 Hyundai i10 Star Türkiye fiyatı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
2017 Hyundai i10 Star Türkiye fiyatı belli oldu
Hyundai tarafından üretilen i10 Star modelinin fiyat etiketi belli oldu. 2017 model Hyundai i10 Star fiyatı ile ilgili tüm bilgilere makalemizden kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

A segmentinin başarılı oyuncusu Hyundai i10 modeli satışa sunulduğu günden itibaren oldukça büyük bir ilgi görmüş ve ülkemizde kendi segmentinin lideri olarak kabul edilmektedir.

Markanın İzmit'te yer alan fabrikasında üretimleri gerçekleştirilen Hyundai i10 modelinin 20. yılına özel olarak yeni bir donanım paketi hazırlandığı görülüyor. Bir süredir ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı tartışılsa da geçtiğimiz günlerde araç direkt olarak ülkemiz pazarına giriş yaptı.

Standart i10 donanım paketlerinin tamamından farklı olarak en üst seviyede yer alacak olan Star paketi içerisinde tam otomatik dijital klimaya kadar tüm detaylara yer verildiği görülüyor.

Hyundai i10 Star modeline sahip olmak isteyenlerin 61 bin 900 TL'yi gözden çıkarmaları gerekiyor. Küçük boyutları ve gelişmiş teknolojik donanımlarıyla Hyundai i10 Star modelinin özellikle şehiriçi ulaşımında son derece etkili bir çözüm noktası olduğunun sürekli olarak altı çiziliyor.

Hyundai i10 Star modelinin sahip olduğu ayrıcalıklarla ülkemizde büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler


Üst Alt